Ovaj adventski sajam u našem susjedstvu treću godinu za redom proglašen najboljim na svijetu!

A nije još službeno ni počeo.

Doba božićnih, adventskih sajmova još nije službeno otpočelo, a već je proglašen najbolji Advent u Europi – onaj u magičnoj Budimpešti! Naime, Budimpešta je po treću godinu zaredom proglašena najčarobnijim božićnim gradom, a kako je od nas udaljena tek nekoliko sati vožnje – definitivno ćemo je ovih blagdana posjetiti!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli DIANA | Travel & Lifestyle (@diana_mocanuu)

European Best Destinations tako je Budimpeštu svrstao na sam vrh liste najboljih božićnih sajmova, a koji će službeno otpočeti s programom 24. studenog te će trajati do 31. prosinca ove godine. Pod sloganom ‘Tamo gdje ljubav hvata za ruku’, Budimpešta je turistima pripremila bogat blagdanski program koji će središte tog impresivnog, imperijalnog grada pretvoriti u božićnu meku. Od raskošnog sajma ispred bazilike sv. Stjepana pa sve do malenih ulica u centru, budimpeštanski Advent ove će godine zasjati u dosad neviđenom sjaju te bi navodno trebao biti čak i raskošniji od prethodnih, koji su osvajali istu laskavu titulu proteklih godina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Alex & James Lock (@twosometravellers)

Najavljeno je da će na sajmu svoje blagdanske proizvode i atrakcije izložiti preko 120 izlagača, a posjetitelji će imat i priliku uživati u lokalnim gastro specijalitetima, kao i u bogatoj kulturnoj i glazbenoj ponudi. Svake adventske nedjelje planiraju se i posebna događanja (paljenje svijeća, glazbeni nastupi, predstave na otvorenom…).

Cjelokupni program možete pogledati klikom na ovaj link te već sad početi planirati svoj vikend bijeg u srce božićne čarolije u Budimpešti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli VOYAGED by 9GAG (@voyaged)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hotel Moments Budapest (@hotelmomentsbudapest)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Visit Budapest (@visitbudapest_official)

PutovanjaMeđunarodna putovanjaOvaj adventski sajam u našem susjedstvu treću godinu za redom proglašen najboljim...

Prvi gutljaj, prvi poljubac: Želimo ove slatke šalice koje se ljube

Daleko je iza nas dan ljubavi i zaljubljenih, naravno Valentinovo, ali budući da vjerujemo da na znakove pažnje uvijek treba misliti, pronašli smo jedan...

Ultimativna fitness motivacija za sve koji nemaju vremena vježbati!

Svi koji smo ikada pokušali ciljano oblikovati trbuh, znamo da izolacijske vježbe poput trbušnjaka imaju poprilično malo efekta. Baš zbog toga mnogi fitness entuzijasti...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram