Presladak koncept: Nakon kafića s macama i psićima, došao je na red prvi europski Bunny Café

Već planiramo putovanje u Krakov!

Zagreb se već neko vrijeme može pohvaliti s kafićem s umiljatim mačkama, a London je nedavno dobio kafić sa slatkim psićima corgijima. Sad je pak došao red da jedan od najljepših gradova Poljske, Krakov, zasja novim konceptom sličnog tipa – Bunny Caféom. Naime, u tom se gradu odnedavno kavica ili čaj, uz fini desert, mogu ispijati u društvu preslatkih zečića – koji će baš svakome otopiti srce.

Naime, u Bunny Caféu možete se igrati i maziti s kunićima, ali i educirati se o ovim umiljatim životinjicama te saznati mnogo toga što niste znali. Od toga kako ih pravilno hraniti, četkati i kako im pružiti optimalno ugodan životni prostor, pa sve do mogućnosti udomljena nekog od kunića – Bunny Café oduševit će vas svojim idejnim konceptom.

Ono što izdvaja ovaj kafić posvećen zečevima od sličnih takvih kafića s životinjama diljem Europe je to što je ovaj krakovski za cilj ima edukaciju građana o potrebama zečeva te to što su kunići u njemu bili izgubljeni i netko ih je našao zalutale u gradu. Također, tamo se mogu pronaći i zečevi spašeni od loših životnih uvjeta, a o svima njima brine se stručan tip spasioca i volontera ljubitelja životinja koji svojim angažmanom pokušavaju ovim umiljatim stvorenjima pronaći novi topli dom.

Bunny Café tako je zapravo pravo malo krakovsko utočište za zečeke, a prostire se na 150 m2. U prostoru kafića možete se igrati s kunićima, hraniti ih i maziti, a sve je uređeno u stylish pink stilu koju privlači poglede. Kafić ima posebno odijeljen dio za igru s kunićima, a u kojem u jednom trenu može biti maksimalno 10 ljudi. Dobro je znati i da djeca mlađa od 6 godina trebaju biti u pratnji.

Ako ovo nije dobar povod za planiranje putovanja u Poljsku, mi ne znamo što je.

PutovanjaMeđunarodna putovanjaPresladak koncept: Nakon kafića s macama i psićima, došao je na red...

Nakon prošlotjednog ogromnog interesa posjetitelja, Ilica opet postaje mjesto druženja

Protekle nedjelje, u sklopu projekta Atrupunktura, održalo se jesensko izdanje ulično-umjetničkog festivala zajednice Projekta Ilica: Q'ART te pokazalo što nastaje kad se spoji ono...

Grad, gora, salaš i vino – magična Vojvodina

Najbolja polazna točka za istraživanje vojvođanskih ljepota svakako je njezin najveći grad – Novi Sad.    Drugi najveći grad u Srbiji uz Beograd slovi kao...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram