Tura koja se pamti: Jeste li znali da Rim možete obići romantičnom vožnjom na Vespi?

Ovaj turistički doživljaj postao je veliki hit među posjetiteljima glavnog talijanskog grada.

Vječni grad Rim jedan je od najromantičnijih odredišta cijele Europe, a s razlogom mu se svake godine vraća tisuće i tisuće turista. Velika je šansa da ako ste ga samo jednom u životu posjetili, posve ste se zaljubili u njegove uske, kamenom popločene ulice, tradicionalne restorane, šarmantne kafiće i antičke ruševine koje su okosnica cijelog grada. Rim svakome može pružiti ono što mu treba – od bogate gastro ponude, preko prave riznice muzeja pa sve do raskošnih gradskih parkova – svatko ondje može pronaći nešto za sebe, a ako tražite zaista jedinstven doživljaj razgleda rimskih ulica, razmislite o vođenoj turi Vespom!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mou-nia Mni (@mouniams)

Naime, jednako kao što je servis AirBnb već dugo popularan za iznajmljivanje smještaja od lokalaca, tako je popularan i AirBnb Experiences, odnosno servis koji vam omogućuje da sudjelujete u raznim aktivnostima i turama koje organiziraju lokalci. Na Instagramu su se tako popularizirale ture gradom koje organiziraju vožnju na tradicionalnom talijanskom mopedu, Vespi, ili pak u starom Fiatu 500. Kako je Vespa zaista simbol Italije, smatramo da je to jako šarmantna, zabavna i jedinstvena opcija obilaska grada kroz nekoliko sati – uz naravno snimljene genijalne fotke.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vespa Sidecar Tour Rome (@vespasidecartour)

Na društvenim se mrežama može vidjeti kako su ovakve vođene ture, u kojima za vas vodič renta Vespu za svakog pojedinca te vas provede ulicama Rima, iznimno tražene, a nas snimljeni videi i fotografije neodoljivo podsjećaju na scene iz filma ‘Praznik u Rimu’ s Audrey Hepburn.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ghassan BASILE (@ghassan_basile)

Obično se na ovim turama obiđe cijeli centar grada, pa ćete tako uz vjetar u kosi posjetiti Koloseum, fontanu Trevi, Navona trg i Španjolske stepenice, a ako se već sad zamišljate kako jurite na motoriću kroz ulice Rima, svakako razmislite o rezerviranju ovog doživljaja putem sljedećeg linka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Silvana Cataño Aristizabal (@silvanita_22_)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vespa Hub ™ (@vespa_hub)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Carin Olsson (@parisinfourmonths)

PutovanjaMeđunarodna putovanjaTura koja se pamti: Jeste li znali da Rim možete obići romantičnom...

Facebook

99,687FanovaLajkaj