Zaboravite na Advent u Beču! Ove godine tamo putujemo zbog cool izložbe o Harry Potteru!

Jako primamljiv razlog za putovanje.

Svake jeseni počnemo ozbiljno planirati prva zimska putovanja – od posjeta magičnim Adventima pa sve do skijanja. I dok neki biraju odlazak u trope kao idealan bijeg od svakodnevice tijekom zime, mi moramo priznati kako čaroliji europskih gradova tijekom božićnih praznika ne možemo odoljeti te da se s njom ništa ne može mjeriti.

Osim Graza, Praga i Budimpešte, jedno od omiljenih adventskih odredišta svake je godine za mnoge Hrvate i Beč, carski grad uz koji smo vezani i poviješću i kulturom. Često se kaže da je Zagreb mali Beč, pa nije ni čudo da mnogi kontinentalci ne mogu zamisliti jesen i zimu bez posjeta toj veličanstvenoj metropoli.

No, ove godine osim uživanja u bečkim šniclima, kuhanom vinu i prekrasnom ambijentu bečkog Adventa imamo još jedan razlog za posjet tom gradu u zimskom periodu. Naime, u Beču se postavlja interaktivna izložba o Harry Potteru – a koja će oduševiti sve obožavatelje priče o malom čarobnjaku i svijetu magije dvorca Hogwartsa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Eventim HR (@eventim_hr)

Izložba se zove ‘Harry Potter: The Exhibition’, radi se o revolucionarnoj interaktivnoj izložbi posvećenoj svim omiljenim nam likovima i trenucima iz književne i filmske sage koja je obilježila generacije. Osim što je sama tematika pravi mamac za javnost, organizatori tvrde i da će izložba oduševiti sve posjetitelje zahvaljujući modernoj tehnologiji na koju se oslanja u svom postavu. Tako ćete uz pomoć interaktivnih tehnologija moći zaista i ući u svijet Harry Pottera barem na jedan dan, a moći ćete doživjeti I kako je to kada vaši omiljeni junaci i scene oživljavaju pred vašim očima.

Posjetitelji će birati svoju Hogwarts kuću, štapić i patronusa, a svaki gost izložbe na taj će način iskusiti personalizirano putovanje kroz cijeli postav. Sjedit ćete u Hagridovom naslonjaču, ali i zaigrati metloboj, a koji bi pravi fan takvoj prilici mogao odoljeti?

Prodaja ulaznica krenula je 28. rujna, a izložba se za javnost otvara 16. prosinca i traje do 19. ožujka. Mi već planiramo svoj posjet.

PutovanjaMeđunarodna putovanjaZaboravite na Advent u Beču! Ove godine tamo putujemo zbog cool izložbe...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram