Grad Trogir ima presladak natječaj za najljepši balkon

Već znamo da će biti jako teško izabrati najljepši!

Trogir zasigurno možemo svrstati u jedan od najljepših gradova na našoj obali, ali i šire. Ova mediteranska oaza oduševljava nas arkhitekturom, ali i pozicijom koja osim uživanja u moru nudi i brojne kulturne sadržaje, te je uz to odlična polaznišna točka za istražiti otoke poput Šolte, Hvara, Brača i Visa. Osim bogatog ljetnog programa koji privlači mnoge posjetitelje u Grad majstora, kako ga često nazivaju, te zimske Adventure zbog koje grad živi i tijekom zime, tu je i izbor najljepše okućnice i balkona u 2023. godini!

Ovim simpatičnim natjecanjem želi se potaknuti građane na uređenje vlastite okućnice i očuvanje okoliša kako bi se doprinijelo zelenijem i ljepšem mjestu za život uz nezaobilaznu promociju Trogira kao destinacije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tourist Board Trogir (@visittrogir)

Ovim projektom Turistička zajednica grada Trogira najavljuje prvi sajam cvijeća

Natječaj za izbor najljepše okućnice i balkona podijeljen je u dvije kategorije; okućnice i vrtovi te balkoni i prozori (s obzirom na specifičnost stare gradske jezgre). Tu su i nagrade pa će tako prvo mjesto osvojiti 700 eura, drugo 500 eura, a treće 300 eura. Dobitnike iz svake pojedine kategorije za prva dva mjesta bira Povjerenstvo, a za treće mjesto bira publika putem društvenih mreža.

Prijaviti se mogu svi građani sa područja grada Trogira, a prijave se zaprimaju od 01. travnja 2023. do 31. svibnja 2023.

Dobro je napomenuti da ovim projektom Turistička zajednica grada Trogira najavljuje prvi sajam cvijeća koji će se održati od 28. travnja do 01. svibnja 2023.  na rivi u Trogiru.

PutovanjaOstaloGrad Trogir ima presladak natječaj za najljepši balkon

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram