Istarske Bale dobivaju wellness kompleks koji izgleda bajkovito

Saltwater Oasis je novi wellness, spa i bazenski kompleks koji će bez sumnje privlačiti puno turista.

Istarska turistička ponuda postaje bogatija za još jedan kompleks koji želimo posjetiti što prije. Radi se o wellness i bazenskom kompleksu imena Saltwater Oasis koji je lociran u Mon Perinu u Balama, u sklopu luksuznog kampa – a dizajnom i ponudom obara s nogu.

Naime, radi se o kompleksu stvorenom za teški hedonizam, okruženom bogatim zelenilom, na tek nekoliko minuta od bistrog istarskog mora. Ono što ovaj wellness centar čini posebnim je njegov dizajn, za čiju je inspiraciju poslužio izgled fosila Nautilus – koji savršeno odgovara zlatnom rezu, kompozicijskom zakonu koji godi ljudskom oku.

Tako ovdje okruženi prirodom možete uživati u pravom raju – bazenima vodene površine od 300 četvornih metara, u kojima je zdrava morska voda, a koji se tijekom hladnijeg doba godine mogu dogrijavati i tako koristiti 365 dana. Vanjski bazen koncipiran je da podsjeća na izgled umjetnog jezerca okruženog sunčalištem, a iz kojeg se nalazi rešetkasta konstrukcija za hlad u obliku listova biljaka.

Kupola bazena gledana iz zraka jako je impresivna te se savršeno uklapa u krajolik, a osim što ovo mjesto oduševljava svojim dizajnom, ni ponuda sadržaja nije loša – baš ni malo. Ovdje možete uživati u vrhunskim masažama, sauna centru i relax zoni.

U unutrašnjosti centra, postoje i slane sobe obogaćene solju, koja čisti dišne puteve te dokazano opuštaju um i tijelo – taman ono što nam trenutno treba. Sve ostale informacije pronađite klikom na link.

PutovanjaOstaloIstarske Bale dobivaju wellness kompleks koji izgleda bajkovito

Facebook

99,687FanovaLajkaj