Znate li koje su tri najskuplje privatne vile u Hrvatskoj na Airbnb-u?

Ove nevjerojatne kuće dolaze s poslugom, kuharima, i zapravo sa svime što možete poželjeti!

Možda su vas priče o jeftinijim cijenama na Jadranu nagnale da zavirite na jedan od popularnih servira za bukiranje smještaja, a možda spadate u one osobe koje na takvim stranicama žele istražiti ponudu pa makar bila i nedostižna… Ako vas takvi domovi i lokacije zanimaju, trebate znati za Airbnb Luxe, kategoriju unutar Airbnb platforme za pronalaženje domova za rentanje diljem cijelog svijeta.

Airbnb Luxe napravljen je pod geslom “svaki je dom destinacija” i ako se neka nekretnina nalazi u toj kategoriji, obično je riječ o luksuznom zdanju koji zajedno s impresivnom arhitekturom i uređenjem interijera uključuje usluge privatnog vozača, osoblja, kuhara, itd. Na području Hrvatske nalaze se samo tri vile koje se nude na popularnoj stranici i sve se nalaze na jugu Hrvatske.

Villa 4 Islands u Kaštel Starom

Zdanje u Kaštel Starom prvo će vas osvojiti infinity bazenom s kojeg puca predivan pogled na Split i cijeli zaljev, a nakon toga uređenjem u sivim i neutralnim nijansama koje su izabrane da posjećaju na okolno prirodno kameno okruženje. Za noćenje u ovoj vili potrebno je izdvojiti 11,507 kn, a sveukupno ima pet soba i isto toliko kupaonica.

Villa Sutivan 3 u Sutivanu na otoku Braču

Moderna vila koja odiše mediteranskim šarmom sadržava dvije sobe i isto toliko kupaonica. Osim predivnog zelenog okružja i udaljenosti od šljunčane plaže samo par minuta, interijer je stvoren za ljenčarenje i uživanje u ljetnim danima. Noćenje u ovom zdanju doći će vas 8,322 kn!

 

Villa Katarina u Orebiću

Pored mora i s infinity bazenom te unutarnjim gymom i brojnim luksuznim dodacima, Villa Katarina napravljena je s dekadentnim unutarnjim uređenjem kojim dominiraju mramor, drvo, masivni namještaj i ogromni kreveti. U vilu se može smjestiti 16 ljudi koji će trebati podijeliti cijenu jednog noćenja u iznosu od 201,666 kn!

 

 

FotoAirbnb
PutovanjaZnate li koje su tri najskuplje privatne vile u Hrvatskoj na Airbnb-u?

Facebook

99,687FanovaLajkaj