Do forme za ljeto u samo 45 dana? Svjetske zvijezde obožavaju ovaj tip treninga

Uskoro počinje F45 Challenge

Iako smo kalendarski tek ušli u proljeće, a hladno vrijeme vani nam ne nagovještava ljeto tako skoro, sezona lagane odjeće, koju ne oblačimo u slojevima je bliže nego nam se čini.

Samim time, kreće i sezona kad moramo biti u najboljoj formi u godini. Ove godine pritisak je još i veći, dugotrajan lockdown je iza nas, i samo najuporniji među nama su uspjeli održavati formu tijekom perioda zatvorenih centara za vježbanje.

Uvijek nekako dočekamo proljeće i tek se tada aktiviramo po pitanju tjelovježbe, i shvatimo da se upravo ovo ljeto želimo pokazati u najboljoj formi. Najčešće je taj vlak već prošao i doseći ikakvu formu nakon mjeseci bez tjelovježbe i s nekvalitetnim jelovnikom uistinu je težak pothvat.

No, ove godine, postoji rješenje. Funkcionalni treninzi F45, koji traju svega 45 minuta, a vježbaju i zvijezde poput Beyonce, Davida Beckhama, Mile Kunis, Hugh Jackmana i Mark Wahlberga, od 29. ožujka i omogućuje članovima da uz pravilno održavanje prehrane i redovitog F45 treninga, ostvare neviđene rezultate u kratkom roku, točnije u 45 dana koliko traje ’45-day Challenge’ što i samo ime govori.

‘Ideja je da član F45 studija u tih 45 dana ne razmišlja puno kako i koliko puta trenirati. Naši treneri su tu da kontroliraju njihovu izvedbu vježbi i da ih ispravljaju kad nešto krivo rade. F45 trening programi osiguravaju da vježbe nikada ne ponavljamo, da tijelo ne naviknemo na rutinu koja zna usporiti proces tjelesne transformacije. Na nama je da osiguramo apsolutno sve da ostvare svoje ciljeve, a na članu je jedino da se drži programa. Prošli 45 day Challenge nam je polučio odlične uspjehe, u koje se možete i uvjeriti na našem Instagram profilu, a kakvi će rezultati biti ove godine, ne sumnjam da će članovi nadmašiti sami sebe..’, rekao je Mihael Sviben, vlasnik studija F45, ujedno i najvećeg studija u Europi.

Ono što je posebnost ovakvog programa, je i mogućnost da članovi imaju nutritivno izbalansirane obroke. F45 Zagreb po prvi puta u Hrvatskoj nudi paket u kojem član u kratkom vremenu može ostvariti neviđene transformacije. U suradnji s popularnim zagrebačkim brunch & gelato barom ‘Melt’, omogućili su članovima koji će sudjelovati u ’45-day Challenge’ programu, dostavu zdravih obroka na željenu adresu, i to svakodnevno. Radi se o paketu doručka, ručka i večere i to sve za 100kn dnevno. Član 45 day Challenge-a će imati više izbora paketa, od tri puta do pet puta tjedno dostave, odabira dostave samo doručka, doručka i ručka ili sva tri obroka. A rezultat, uz redovne treninge i kontroliranu prehranu zasigurno neće izostati.

Uz ovakvu ponudu, forma ovo ljeto uistinu ne bi trebala biti problem, svega 45 dana vježbe uz kontroliranu prehranu bit će dovoljno da se na plaži pokažete u najboljoj formi.

FotoPromo
ZdravljeFitnessDo forme za ljeto u samo 45 dana? Svjetske zvijezde obožavaju ovaj...

U Stradivariusu smo pronašli sve što nam treba za lude blagdanske partyje

Stradivarius je mnogima omiljena high street shopping destinacija koja nas nikada ne razočara omjerom kvalitete i povoljnih cijena. Nakon što su nas nedavno oduševili...

Kako odabrati hranilicu za vaše najmlađe?

Upravo postavljanje hranilice pored obiteljskog stola i na razinu na kojoj sjede mama i tata, pomaže razvoju djetetovim društvenih vještina kao i samostalnog jedenja....

IKEA i ove godine ima zanimljive alternativne verzije božićnih drvaca

Uz klasična božićna drvca, prirodna i umjetna, već nekoliko godina popularne su i alternativne inačice koje mogu izgledati jednako atraktivno. Ovaj tip božićnog drvca...

Facebook

85,763FanovaLajkaj

instagram