Jolie

Fitness

Započinje novi krug “Debele oklade” – fitness programa koji je transformirao stotine ljudi!

Započinje novi krug “Debele oklade” – fitness programa koji je transformirao stotine ljudi!

Oklada počinje 17.rujna i sad je pravo vrijeme da je isprobate!

Odluke o početku vježbanja ponekad izgledaju kao krug koji nema kraja, od odgađanja onog prvog odlaska nakon pauze, do neprestane grižnje savjesti jer se ne krećemo dovoljno. Kao i sa svime u životu, najbitnije je krenuti, a za sve one koji nisu sigurni kako i kada imamo dobru vijest – zagrebački klub Ludilo uskoro kreće sa svojim programom Debela oklada koji ovaj put osim fizičke spreme i gubitka kilograma donosi i vrijedne nagrade, no krenimo od početka!

Što je Debela Oklada?

Debela oklada program je fitness kluba Ludilo (koji se nalazi u centru Zagreba na adresi Miramarski podvožnjak 5) u kojem u kojem se prijavljujete zajedno s prijateljicom ili prijateljem (ali ne brinite, oni vam nađu partnera ako ga nemate) i koji traje tri mjeseca neograničenih treninga. Ono što je najbolje jest da se treninzi održavaju šest dana u tjednu, birate ih kako vam odgovara (ima hrpa termina što je pogotovo važno za sve one s pretrpanim rasporedom), a dobit ćete i plan prehrane koji će služiti kao idealna nadopuna treningu. Vježbe od kojih je sačinjen trening raznovrsne su i uglavnom organizirane po danima – cardio treninzi, kružni treninzi, treninzi snage, trening za core…

Zašto je ovaj put Debela oklada posebno zanimljiva?

Osim gubitka kilograma i boljeg tonusa tijela (trčat ćete za tramvajem kao da letite), fitness klub Ludilo udružio je snage sa sponzorima koji će vam osigurati nagrade ako nakon tri mjeseca treniranja postignete najbolji rezultat:

1. nagrada
3 mjeseca članarina
500kn bon u Shoosteru
All you can eat sushi u Ginger Sushi u Dugavama
Poklon paket Aurelia
Poklon paket Dukat
Poklon paket Polleo sport

  Kako se transformirati iz osobe koja ne podnosi vježbanje u nekoga tko jedva čeka sljedeći trening?

2. nagrada
1 mjesec članarina
Party pack sushi u Ginger Sushi
Poklon paket Aurelia
Poklon paket Dukat
Poklon paket Polleo sport

3. nagrada
Poklon paket Aurelia
Poklon paket Dukat
Poklon paket Polleo sport

Dodatan bonus!

Svi oni koji žele vježbati s fitness klubom Ludilo moći će to raditi preko livestreama  (ali samo oni koji su u klubu konkuriraju za nagrade). Livestream će se održavati na Insanity Hrvatska stranici na Facebooku i to svaki dan u 20 sati od ponedjeljka do četvrtka, petkom u 19 sati.

Uz to slijedi i niz kratkih klipova o ispravnim vježbama i sličnim temama koji se mogu popratiti na youtube kanalu, klik ovdje.

Oklada počinje 17. rujna., cijena je 1100kn i prijave su otvorene i mogu se napraviti ovdje ili jednostavno na  Facebook.

jolie.hr

 

Pročitajte

Jolie prepopruka
Lifestyle
Beauty
Moda