Baby Center ima odličnu vikend akciju!

Gužva, šetanje, biranje, stajanje u redovima trgovina su trenutno na čekanju. Kupnja iz naslonjača svakako je opcija koja će neko vrijeme biti naša realnost.

Danas, kada smo izgubili čari osobnog shoppinga i biranja lijepih stvarčica za bebe i djecu; ostaje nam pitanje – kupujemo li ih hobija ili iz stvarne potrebe? S djecom je to i hobi i potreba – djeca rastu, nožice trebaju nove cipelice, rođendani nisu otkazani…a i blagdani su sve bliže.

Iako svaki roditelj najviše od svega želi svome djetetu pružiti najbolje, ovisno o primanjima neki to mogu priuštiti u većim, a neki u manjim količinama. Za mnoge roditelje, osobito one s više djece, ušteda je poprilično važna, jer donose i veliku uštedu u kućnom budžetu.

U Baby Centeru uz već poznate brendove dječje odjeće i obuće, ovaj vikend na posebnoj akciji možete pronaći i kreativne igračke, Legiće, društvene igre i sve ono što vaši klinci žele…za rođendan, za posebna postignuća ili možda već za pod bor?

Od 30. listopada do 1. studenog iskoristite online popuste od 30% na dječju odjeću, 20% na dječju obuću i 20% uvijek zanimljive igračke.

Bogatu ponudu i akcije možete provjeriti ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

FotoPR
Zdravlje Jolie mama Baby Center ima odličnu vikend akciju!

Ovaj trend u manikuri stvoren je za minimaliste

Iako francuska manikura više nema slavu kakvu je imala prije, brojne izvedenice upravo tog tipa manikure uživaju jednaku popularnost kao nekada, makar među ljubiteljima...

Koju metodu kontracepcije odabrati?

Kontracepcijom se nazivaju postupci za sprečavanje trudnoće, odnosno njezino planiranje. Postupci za sprečavanje trudnoće koriste se od davnih vremena, no učinkovitije i bezopasnije metode...

Mitovi o masturbaciji kojima je krajnje vrijeme da nestanu

Neovisno o tome koliko smo kao društvo napredovali pa više ne spaljujemo vještice na lomačama, ne osuđujemo (pretjerano) žene koje mijenjaju seksualne partnere i...

Facebook

84,818ObožavateljiLajkaj

instagram