Baby Center slavi svoj deveti rođendan genijalnim sniženjima na kupljenu odjeću i obuću!

Devet im je godina tek!

Rođendan je vrijeme kada se osvrnemo unatrag, zahvalimo na svim lekcijama i uspomenama, ali i na prekrasnim ljudima koji su bili s nama na tom putu. Nerijetko su i rođendanske proslave pravi problem – ako ne znaš kako ga proslaviti. Kako bi svojim vjernim kupcima zahvalili na svim godinama provedenim uz Baby Center i na povjerenju koje su im dali u opremanju, odijevanju i izboru prvih igračaka, pripremili su zanimljiva sniženja.

Od 27. rujna do 3. listopada kod kupnje dva komada (odjeća i obuća) daruju popust od 20%. Kod kupnje 3 i više komada odjeće daruju popust od 30%. Vjerujemo kako će svatko pronaći ponešto za svoje klince i klinceze.

Ne zaboravite na ostale ponude i uvijek aktualne prigodne akcije! Sve možete provjeriti ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

FotoPR
ZdravljeJolie mamaBaby Center slavi svoj deveti rođendan genijalnim sniženjima na kupljenu odjeću i...

Mango outlet ima odličnu ponudu koja vrijedi samo danas!

Vjerujemo da ste već ulovili omiljene komade na sniženjima koja traju već mjesec dana, ali danas svakako bacite oko na Mango outlet jer imaju...

Crno-bijeli svijet prekiven točkicama: Pronašli smo 10 genijalnih polka dot komada

Uz prugice, definitivno najpopularniji i najdugovječniji uzorak svijeta su slatke točkice. Takozvani polka dot uzorak desetljećima je ključ romantičarskog looka, a iako ga se...

Facebook

85,763FanovaLajkaj

instagram