Drvene, ručno rađene zvečke za bebe s domaćim potpisom oduševit će svaku mamu

Može li slađe od ovoga?

Na tržištu igračka za one najmlađe nema čega nema. Od običnih plastičnih igračaka proizvedenih u Kini pa sve do ručno rađenih, unikatnih proizvoda koji pričaju priču – svatko može pronaći ono što mu se najviše sviđa. Mi smo se pak zaljubili u domaći brend BoodyWoody, a koji stvara prekrasne drvene zvečke za bebe.

U životinjskim i geometrijskim oblicima, napravljene od najkvalitetnijih materijala i bez ikakvih toksičnih tvari – ove zvečke san su svake mlade majke, a vjerujemo, i svake male bebe.

BoodyWoodyToys nastao je krajem 2018. godine, a iza njega stoji Mia Ćoso koja uz pomoć nekoliko suradnika izrađuje zvečke koje su posve sigurne za djecu. Napravljene su od drveta bukve koje odgovara europskom standardu sigurnosti EN-71-1 i prirodnog pamučnog konopca koji se boja bojama bez štetnih sastojaka. Tako su sve zvečke BPA free, što ih čini savršenim poklonom svim mališanima.

S kuglama, kolutovima, životinjicama i kockicama – ove zvečke sastavljene su od niza zanimljivih likova i oblika koje će intrigirati najmlađe, a estetikom osvojiti roditelje. Ono što je posebno impresivno kod ovog brenda je činjenica da se svaka zvečka može personalizirati i napraviti prema željama kupca. Tako možete odabrati koje oblike želite da vaša zvečka sadrži kao i želite li da u drvu bude urezana posebna poruka ili pak ime vaše bebe. Upravo stoga što je svaka zvečka zapravo ideja kupca, radi se o unikatima koji se proizvode samo jednom.

Uz to, svim je BoodyWoody zvečkama zajedničko da pružaju bebama osjetilna iskustva (taktilna, auditivna i vizualna), potiču razvoj hvata i fine motorike, koordinaciju ruka-usta, a dodatno se dijelovi napravljeni od drveta bukve korištenjem mijenjaju u teksturi te postaju prirodna četkica za desni i prve zubiće.

BoodyWoody zvečke mogu se naručiti preko Instagram profila @boodywoodytoys, Facebook pagea BoodyWoody, a od nedavno i preko web stranice boodywoodytoys.com. Nama se čini da je ovo doista savršen dodatak svake kolijevke.

Zdravlje Jolie mama Drvene, ručno rađene zvečke za bebe s domaćim potpisom oduševit će svaku...

Facebook

84,816ObožavateljiLajkaj

instagram