Kako odabrati i gdje kupiti dobra kišobran kolica?

Nezaobilazna stavka u opremi svakog roditelja, čak kada dijete već hoda, su kolica. Bilo da se radi o nedjeljnoj šetnji špicom ili da se putuje na more, važno je pronaći kolica koja su lagana, jednostavna za korištenje i zauzimaju čim manje mjesta u vašem prtljažniku. I onako, kada idete s djecom na godišnji trebate malu pomoć dok vučete snenog mališana s plaže ili iz nekog parka.

Za sve roditelje koji pokušavaju izbjeći velika, glomazna kolica kako na putovanju, tako i u šetnji gradom, imamo rješenje – sve popularnija kišobran kolica koja su lagana, praktična i zauzimaju minimalno mjesta!

Većina poznaje klasične »kišobrance« koji se, kako samo ime kaže, sklapaju kao kišobran. Povoljnim cijenama kišobran kolica stekla su veliku popularnost, posebno ljeti.

Međutim, i kišobran kolica mogu biti inovativna – moderan dizajn i praktičnost posebno su došli do izražaja na kišobran kolicima poput Gb Pockit+. Osim što su lakša nego ikada, sklopljena zauzimanju minimalno mjesta. Zanimljivo da sve više kolica svojim dimenzijama stanu u torbu i možete ih ponijeti u avion kao ručnu prtljagu. Mogu stati bilo gdje, u najmanji prtljažnik automobila, ispod sjedala vlaka, kod kuće ispod stepenica.

Poželite li malo kompaktnija kolica, tada vam preporučujemo tzv. buggy – Gb Qbit+, kolica koja možete sklopiti i rasklopiti jednom rukom, a omogućuje djetetu i ležeći položaj.

Segment tzv. buggy kolica koji predvodi GB Qbit+ sve je popularniji kod roditelja i u tom segmentu uz GB, pojavili su se i brandovi kao što su JOOLZ, JANE, MAST ili ERGOBABY.

Najnoviji model Joolz Aer, osim što nudi izuzetnu lakoću od svega 6 kg, odlikuju predivni materijali i nevjerojatna lakoća sklapanja, samo jednom rukom u svega 3 sekunde! I što je najvažnije – upravo su dobila certifikat nosivosti do 22 kg, što je danas bitan podatak roditeljima koji žele kvalitetna, funkcionalna i izdržljiva kolica za svoje malene.

Više o buggy tj. kišobran kolicima možete pronaći i u Baby Center internet trgovini u rubrici Sve za ljeto. Ne zaboravite, svu ponudu i akcije možete provjeriti ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

Zdravlje Jolie mama Kako odabrati i gdje kupiti dobra kišobran kolica?

Zašto kultni Seks i grad nema smisla bez Samanthe Jones?

Andreu pratite na službenoj stranici, Facebooku i Instagramu te čitajte njezine tjedne kolumne na Jolie.hr-u. Jedna od mojih najvećih mana je kritičnost prema ljudima i stvarima koje volim. Iako to...

Sezonsko sniženje u Baby Centeru donosi odlične komade za najmlađe!

Za svoj novac uvijek želimo dobiti više! Zato su sezonska sniženja idealna prilika za “ugrabiti” najbolje komade najpovoljnije. Za mnoge roditelje, posebice one s...

Facebook

84,837ObožavateljiLajkaj

instagram