Kako odabrati i gdje kupiti dobra kišobran kolica?

Nezaobilazna stavka u opremi svakog roditelja, čak kada dijete već hoda, su kolica. Bilo da se radi o nedjeljnoj šetnji špicom ili da se putuje na more, važno je pronaći kolica koja su lagana, jednostavna za korištenje i zauzimaju čim manje mjesta u vašem prtljažniku. I onako, kada idete s djecom na godišnji trebate malu pomoć dok vučete snenog mališana s plaže ili iz nekog parka.

Za sve roditelje koji pokušavaju izbjeći velika, glomazna kolica kako na putovanju, tako i u šetnji gradom, imamo rješenje – sve popularnija kišobran kolica koja su lagana, praktična i zauzimaju minimalno mjesta!

Većina poznaje klasične »kišobrance« koji se, kako samo ime kaže, sklapaju kao kišobran. Povoljnim cijenama kišobran kolica stekla su veliku popularnost, posebno ljeti.

Međutim, i kišobran kolica mogu biti inovativna – moderan dizajn i praktičnost posebno su došli do izražaja na kišobran kolicima poput Gb Pockit+. Osim što su lakša nego ikada, sklopljena zauzimanju minimalno mjesta. Zanimljivo da sve više kolica svojim dimenzijama stanu u torbu i možete ih ponijeti u avion kao ručnu prtljagu. Mogu stati bilo gdje, u najmanji prtljažnik automobila, ispod sjedala vlaka, kod kuće ispod stepenica.

Poželite li malo kompaktnija kolica, tada vam preporučujemo tzv. buggy – Gb Qbit+, kolica koja možete sklopiti i rasklopiti jednom rukom, a omogućuje djetetu i ležeći položaj.

Segment tzv. buggy kolica koji predvodi GB Qbit+ sve je popularniji kod roditelja i u tom segmentu uz GB, pojavili su se i brandovi kao što su JOOLZ, JANE, MAST ili ERGOBABY.

Najnoviji model Joolz Aer, osim što nudi izuzetnu lakoću od svega 6 kg, odlikuju predivni materijali i nevjerojatna lakoća sklapanja, samo jednom rukom u svega 3 sekunde! I što je najvažnije – upravo su dobila certifikat nosivosti do 22 kg, što je danas bitan podatak roditeljima koji žele kvalitetna, funkcionalna i izdržljiva kolica za svoje malene.

Više o buggy tj. kišobran kolicima možete pronaći i u Baby Center internet trgovini u rubrici Sve za ljeto. Ne zaboravite, svu ponudu i akcije možete provjeriti ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

ZdravljeJolie mamaKako odabrati i gdje kupiti dobra kišobran kolica?

Otkrili smo najčarobniji blagdanski interijer u gradu!

Spektakularno predstavljena „Službena Harry Potter kuharica – Slatke i slane čarolijeˮ, objavljena na 20. obljetnicu prvog filma o malom čarobnjaku, nastavlja inspirirati i buditi...

Mirisna svijeća “Mogu sve što poželim” krije posebnu priču

Udruga za promicanje inkluzije osoba s invaliditetom Mogu sve, u ovom čarobnom periodu godine, predstavlja projekt pod nazivom „Mogu sve što poželim“ u suradnji...

Facebook

85,763FanovaLajkaj

instagram