Pametna kombinacija stila, funkcionalnosti, ljubavi i održivosti čini Joolz kolica posebnim

Odavno su dječja kolica roditeljima prestala biti tek ‘prijevozno sredstvo’ koje im olakšava kretanje s njihovim mališanima. Osim udobnosti i sigurnosti koja je ključna za njihove bebe i djecu, većini je itekako postao važan i izgled kolica.

Mnogi proizvođači dječjih kolica danas nude roditeljima mogućnost izražavanja vlastitog modnog izričaja. Nizozemski brand Joolz među prvima je ponudio potpunu personalizaciju dječjih kolica: označavanje krovića kolica monogramom djeteta, izbor dizajnerskih tkanina i tekstura, ugrađena LED svjetla za bolju vidljivost noću i slično. Međutim, osim stila, jednaku pažnju posvećuju i brizi za okoliš. Počevši od samog pakiranja. Tako se velike i male kartonske kutije Joolz proizvoda možete pretvoriti u kućicu za ptice, sobove ili svjetiljku. Recikliranje je dobro za okoliš, a i vaš mališan tako uči o zaštiti prirode.

U tvrtki Joolz vjeruju kako sretni roditelji imaju sretne bebe, promišljaju ekološki te će za svaku Joolz bebu posaditi drvce u Joolz Birth Forest u Kolumbiji. To znaju i brojni zadovoljni vlasnici Joolz dječjih kolica među kojima su Marijana Batinić, Edita Misirić Vrkljan, Katherine Heigel, Carey Mulligan i mnogi drugi.

ŠTO JE NOVO U JOOLZ-u?

Pametna kombinacija stila, funkcionalnosti, ljubavi i održivosti čini Joolz kolica posebnim brandom u moru različitih ponuda kolica za naše najmlađe. Nakon savršenih Joolz Aer kišobran kolica, ovih je dana na naše tržište došao i novi model Joolz Day + dječjih kolica za snalaženje u svim životnim situacijama, malim ili velikim. Ova nagrađivana dizajnerska kolica ikoničnim dizajnom, novim laganim kotačima, prostranom košarom i elegantnim detaljima naprosto oduševljavaju.

Kupovina, izlet ili odlazak na igralište? Lako dostupnu košaru napunite bez problema do vrha. Želite ručati vani? Upotrijebite sjedalo u visini stola kao prijenosnu stolicu za hranjenje. Putujete automobilom? Joolz Day + preklapa se u jednom glatkom pokretu i kompatibilan je s putnim sustavom.

Joolz Day+ ima prostranu košaru opremljenu zračnim madracem s dodatnim jastučićem i nudi više udobnosti. Navlaka košare može se otvoriti zatvaračem, a transparentna mrežica omogućuje prozračivanje te služi i kao poticaj djetetu za istraživanje okoline. Veliki krović s UPF50+ zaštitom štiti vaše dijete od sunca, a produljivi krović nudi još više ugodne sjene.

Joolz Day+ ima iznimno udobno sjedalo koje je moguće namjestiti u 6 položaja (3 u smjeru vožnje i 3 u smjeru okrenutom prema roditelju). Kako dijete raste, tako raste i sjedalo i moguće je prilagođavati sve, od sigurnosnih pojaseve do naslona za noge.

Budući da Joolz Day+ ima visok položaj sjedala, nema potrebe za saginjanjem kad uzimate dijete iz kolica u naručje, a funkcija rotacije za 360° omogućava jednostavan pristup djetetu. S obzirom na funkcije korištenja jednom rukom, kolicima je iznimno lako upravljati, a novi oblik laganih kotača osigurava iznimno glatku vožnju.

Od datuma kupovine, u roku od 6 mjeseci, registrirajte se na Internet stranici register.joolz.com kako biste ostvarili doživotnu garanciju na Joolz Day + kolica.

Ne zaboravite, svu ponudu i akcije možete provjeriti ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

FotoPR
Zdravlje Jolie mama Pametna kombinacija stila, funkcionalnosti, ljubavi i održivosti čini Joolz kolica posebnim

povezano

jolie preporuke

Emily u Parizu, stereotipi svugdje oko nas

Andreu pratite na službenoj stranici, Facebooku i Instagramu te čitajte njezine tjedne kolumne na Jolie.hr-u. Čudila se pura dreku, tako bih ukratko opisala medijski i kolumnistički linč serije Emily u...

Trending

Elegantne baršunaste haljine idealan su zimski ‘statement piece’

Baršun je raskošan, zavodljiv materijal zbog kojeg uvijek jedva čekamo hladnije dane. Iako ga možemo nositi i u svakodnevnim prilikama, najbolje izgleda na svečanim...

Slatka pita od bundeve simbol je jeseni, a jako ju je lako napraviti

Bundeve su definitivno jedan od simbola jesenskih mjeseci. Zahvaljujući popularnoj kulturi kao i američkom utjecaju na naše gastro trendove, slatka pita od bundeve od...

Facebook

83,394ObožavateljiLajkaj

instagram

pročitajte

Elegantne baršunaste haljine idealan su zimski ‘statement piece’

Baršun je raskošan, zavodljiv materijal zbog kojeg uvijek jedva čekamo hladnije dane. Iako ga možemo nositi i u svakodnevnim prilikama, najbolje izgleda na svečanim...

Slatka pita od bundeve simbol je jeseni, a jako ju je lako napraviti

Bundeve su definitivno jedan od simbola jesenskih mjeseci. Zahvaljujući popularnoj kulturi kao i američkom utjecaju na naše gastro trendove, slatka pita od bundeve od...