Koji tretman ima moć promijeniti konture tijela i ukloniti celulit?

Saznajte nešto više o neinvazivnom tretmanu BodyFX koji je jako hvaljen u posljednje vrijeme...

Dolaskom toplijih dana neminovno krenemo razmišljati o skorom skidanju na plaži, a i svakako smo vrlo svjesni da manje krpica znači više pokazivanja kože. Brza rješenja kada je u pitanju gubitak kilograma ili uklanjanje celulita nikada nisu pravo rješenje i naglasak je uvijek na tome da u svoj život uključite tjelovježbu i pravilnu prehranu – naravno, to vrijedi u idealnom scenariju koji nažalost ne mora nužno biti usklađen s užurbanim načinom života. Da ne spominjemo činjenicu da nekada bez obzira na fizičke napore postoje tvrdokorne naslage masti i celulita s kojima “borba” nikada nije jednostavna i ponekad je potrebno pronaći ciljane tretmane koji će nam pomoći u rješavanju tog problema.

Koje je rješenje ako želite ubrzati proces?

U moru brojnih tretmana i opcija poprilično se lako izgubiti, a zapravo jedino što želimo da nam se isplati vrijednost za novac i da bilo koji neinvazivni zahvat napravi ono što i obećava. U posljednjih nekoliko godina često se priča o tretmanu BodyFX kao tajni brojnih poznatih lica, a upravo ovaj tretman možete pronaći u zagrebačkoj poliklinici Lohuis Filipović Medical Group koja je postala često odredište svih onih koji traže konkretne rezultate.

U čemu je tajna BodyFX tretmana?

Za početak, BodyFX je neinvazivan tretman koji je u potpunosti bezbolan (osjetit ćete lagano zagrijavanje te pulsiranje na tretiranom području) i za glavni cilj ima preoblikovanje i poboljšanje kontura tijela. Idealan je za često problematična područja kao što su leđa, trbuh, bokovi i bedra, a osim što ciljano djeluje na masne naslage istovremeno tretira i zaglađuje kožu i to s dugoročnim rezultatima. Riječ je o jedinstvenoj tehnologiji kojoj nije jedini cilj smanjenje masnih naslaga, već uz remodeliranje kontura tijela radi se i zatezanje kože – upravo zato se BodyFX često naziva nekirurškom liposukcijom!

BodyFX koristi radiofrekventnu energiju koja poboljšava cirkulaciju te raspršuje toplinu u duboko masno tkivo. Spomenuta energija djeluje na kožu tako da je zateže te u isto vrijeme topi masne stanice. Bitno je napomenuti da je tretman jako siguran i neinvazivan, toliko da ga možete napraviti u pauzi za ručak, a osim crvenila kože koje će se raspršiti jako brzo, ne morate očekivati dodatna iznenađenja.

Koliko je tretmana potrebno?

Računajte da se preporuča jedan tretman tjedno osam tjedana zaredom. Već nakon prvog puta uočit ćete poboljšanja na koži u vidu glatkoće dok za konkretna poboljšanja kontura i oblika tijela treba čekati nekoliko tjedana.

Trenutno je u poliklinici Lohuis Filipović Medical Group akcija do kraja travnja u kojoj paket od osam tretmana možete dobiti uz popust od 50 posto pa je idealna prilika, ali i tajming, da ovaj tretman iskušate na sebi.

ZdravljeOpće zdravljeKoji tretman ima moć promijeniti konture tijela i ukloniti celulit?

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram