Istarska plaža nadomak Pule idealno je mjesto za opuštanje – ali i za snimanje Insta fotki!

Plaža Štinjan svojom prirodnom ljepotom i atrakcijama osvaja i domaće i strane goste iz godine u godinu.

Ako ste mislili da se lijepe morske plaže i uvale u Lijepoj Našoj mogu pronaći samo na južnim otocima Dalmacije, grdno ste se prevarili. I najsjeverniji dijelovi Jadrana mogu se pohvaliti impresivnim prirodnim ljepotama koje svake godine privlače stotine turista, a upravo se jedna od najdojmljivijih uvala našeg mora, plaža Štinjan, smjestila nadomak Pule, istarskog najvećeg grada.

Poznata po čistom, tirkizno plavom moru, gustoj borovoj šumi koja je okružuje i divnim pogledima na zalaske sunca, ova plaža ima sve što vam je potrebno za maksimalno uživanje u morskim radostima, a uz to je poznata i po tome što se na njoj mogu snimiti jako „instagramljive“ fotke koje će zasigurno prikupiti mnogo lajkova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sipos Zsanett (@zsanettsipos)

Naime, sama plaža Štinjan nalazi se nedaleko Pule pa je do nje lako doći automobilom, a prilaz moru ne može biti idealniji. Nježan, fini šljunak i blago spuštanje u morsko plavetnilo idealno je za obitelji s djecom, a sviđa nam se i to što je kupanje na plaži dozvoljeno i kućnim ljubimcima! Osim uživanja u moru, u blizini se nalaze i atrakcije za aktivan odmor za one koji ne vole baš cijeli dan ležati na plaži. Tako ovdje možete pronaći igralište za odbojku na pijesku, rent jet-skijeva, aqua park i parasailing.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @mjao_mrnjao

Plaža Štinjan okružena je i brojnim beach barovima i restoranima pa nudi sve što vam je potrebno za okrijepu od cijelog dana sunčanja i kupanja, a na njoj se tijekom ljeta odvijaju i brojni partyji i zabave, među kojima je najpoznatija fešta „Dani tartufa“. Tijekom te manifestacije cijelo područje Štinjana pretvori se u gastro oazu ljubitelja specijaliteta na bazi tartufa, a u kojima možete uživati s pogledom na more.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina (@ninacelega)

I dok se mnoge hrvatske plaže mogu pohvaliti sada već megapopularnim ljuljačkama u moru, plaža Štinjan ima pomalo drugačiju kulisu za snimanje IG fotki. Naime, na njoj se nalaze zanimljiva drvena vrata postavljena u sklopu LOST bay beach bara, a u čijem se okviru možete slikati i tako dobiti unikatnu fotografiju za društvene mreže, ali i dugu, lijepu uspomenu na ljeto 2022. Osim toga, možete nedaleko same plaže prohodati i na malenom drvenom visećem mostiću iznad mora, a koji izgleda jednako atraktivno i uživo i na fotkama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivona (@milicivona)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hey Croatia 💙 (@hey.croatia)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Croatia, Vinkovci 🏡 (@mikic_kristina)

PutovanjaHrvatskaIstarska plaža nadomak Pule idealno je mjesto za opuštanje - ali i...

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram