Reserved ima ljetne komade snižene i do 70 posto. Izabrali smo njih deset koji su ‘best buy’

Zadnja runda ljetnih sniženja je ovdje!

Kolovoz je zadnji mjesec u kojem traju sezonske ljetne rasprodaje, a snižene cijene niže su no u srpnju. Posljednje zalihe high street brendova čiste se pred dolazak novih jesenskih kolekcija, a Reserved trenutno tako nudi popuste na svoju ovogodišnju ljetnu kolekciju koji dosežu čak i do 70 posto.

S obzirom da se još uvijek možete opskrbiti predivnim haljinama, lepršavim suknjama i cool ljetnim modnim dodacima, izdvojili smo za vas s Reservedovog webshopa najbolje komade koje još stignete ‘upecati’, a cijena im je doista više no povoljna. Niti jedan komad ne košta više od 300 kuna, a većina ih je snižena već više od 50 posto pa sumnjamo da će im se cijene dodatno snižavati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli reserved (@reserved)

Neovisno o tome trebate li kratke hlače, torbu ili kombinezon za ljetni party, u našoj best buy shopping listi u nastavku ćete ih pronaći. Ukoliko vam pak ni to nije dovoljno, sve artikle u Reservedovoj ponudi razgledajte putem ovog linka.

Midi haljina – 199 kuna
Kombinezon – 299 kuna
Pamučna haljina – 99 kuna
Bluza i suknja – 200 kuna
Haljina – 120 kuna
Haljina – 99 kuna
Torba od jute – 79 kuna
Sako – 139 kuna
Lepršave hlače – 139 kuna
Haljina s uzorkom – 299 kuna
ModaTrendoviReserved ima ljetne komade snižene i do 70 posto. Izabrali smo njih...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram