Volite kultne Petit-Buerre kekse? U tom slučaju ove jastučiće za sjedenje morate imati!

Ovi dizajnerski dodaci za dom zasladit će svaki interijer.

Obožavamo unikatne, zanimljive dizajnerske dodatke za dom koji u tren oka podignu prostor na višu razinu. Od šarmantnih vaza za cvijeće pa sve do plakata i postera kojima u zidove naših domova udišemo život – postoje mnogi načini na koje možemo u tren oka preobraziti dosadan interijer u eklektičan i dopadljiv.

Ovih dana nam je tako za oko zapeo dizajnerski komad koji nas je ostavio bez teksta. Radi se o jastucima za sjedenje u obliku čajnih keksića s maslacem, popularnih Petit-Buerre, a koji izgledaju neodoljivo na stolicama, ali i na podu. Okruglih i tradicionalnih četvrtastih oblika, ovi jastuci dolaze u niz nijansi, a nama su najljepši upravo oni koji najviše sliče keksićima.

S obzirom da ne znamo tko nije proveso djetinjstvo umačući Petit-Buerre kekse u mlijeko ili kakao, čini nam se kako će većina ostati oduševljena ovim dodatkom za dom. Debeli i udobni, ovi jastuci-keksi oličenje su vrhunskog dizajna – imaju praktičnu svrhu, dopadljivi su i u nama bude najugodnija sjećanja, a iako imaju minimalistički dizajn, zapravo vrište ‘pogledaj me!’.

Kao što smo rekli, možete ih kupiti u više boja, svijetlo bež, smeđoj, sivoj i ružičastoj, a za one koji pak više od Petit-Buerrea vole Oreo kekse, postoje i jastuci u okruglom obliku koji više nalikuju njima. Modeli su dostupni u dvije dimenzije, svi su napravljeni od pamuka, a može ih se naručiti na Etsyju. Mogu vas dočekati na kućnom pragu za 32 dolara, odnosno 234 kune po komadu.

Jolie domJolie biraVolite kultne Petit-Buerre kekse? U tom slučaju ove jastučiće za sjedenje morate...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram