Imamo apsolutne favorite za prve hladne dane – ovih 6 proizvoda poželjet ćete u svojoj ‘skincare’ rutini!

Pokušavamo si olakšati prve jesenske dane pomnim biranjem 'skincare' rutine koja će koži omogućiti optimalno stanje i toliko poželjni sjaj.

Došli su nam oni pravi jesenski dani, često praćeni kišom, a u ovom prijelaznom razdoblju gdje tek očekujemo hladne dane tražimo rutine koje će nam olakšati i uljepšati svakodnevni život. Jedna od tih rutina uključuje i promjenu beuauty navika, odnosno ponešto drugačiji odabir preparativnih proizvoda s kojima ćemo kožu pripremiti za zimu. Osim hidratacije koja sada dolazi na prvo mjesto prioriteta, njega kože u ovom razdoblju uključuje i potentnije sastojke poput retinola, pogotovo kada ne moramo religiozno paziti da stavljamo SPF (iako, nemojte ga zanemariti tijekom jesenskih i zimskih dana!).

U šumi proizvoda i noviteta koje su brojni brendovi predstavili, imali smo priliku iskušati one koji su nas u jako kratkom vremenu oduševili i pokazali se kao vjerni suputnici s kojima ćemo kožu i kosu njegovati i kada se temperature približe nuli.

Kojim proizvodima trebate pokloniti povjerenje?

Avène Tolérance HYDRA-10 hidratantna krema

Pouzdana i svakodnevna krema za lice koja neće izazivati iritacije te će vlažiti kožu osnova je svake skincare rutine. Tolèrance HYDRA-10 krema pomaže poboljšanju prirodne vlažnosti kože i vraća osjećaj udobnosti, a bitno je napomenuti nema konzervansa i sadrži samo 10 sastojaka, po svom sastavu, vrlo sličnih koži.

Toskani Retiseal Peel Booster

Ako ste preko ljeta pauzirali s retinolom, sada je idealno vrijeme da ga vratite u rutinu. Retiseal Peel Booster je mikropeeling na bazi retinola koji potiče regeneraciju stanica i sintezu kolagena. Ovaj proizvod pomaže smanjiti veličinu pora dok ispravlja mrlje i mrlje na koži. Retiseal Peel Booster sadrži 1% čistog retinola i izvrstan je za smanjenje pojave finih linija, bora, staračkih pjega i neujednačenog tona kože.

Kiehl’s Midnight Recovery Omega-Rich Cloud Cream

Dok za dnevne prilike biramo ponešto laganije teksture koje će dobro funkcionirati i kao podloga za šminku, za večer je pametno u rutinu uvrstiti “konkretniju” kremu. Cloud Cream iz Kiehl’sa s biljnim uljima bogatim omega-6 i omega-3 pomaže pri oporavku zaštitnog lipidnog sloja kože, pomaže zadržati vlagu i vidljivo popunjava za mekšu kožu mlađeg izgleda do jutra. Jedinstvena tekstura nalik oblacima nudi luksuzno senzorno iskustvo s umirujućim mirisom lavande, što je čini savršenom za nanošenje prije spavanja.

Skintegra Hyperdew

Nikada dosta hidratacije! U zinsku i jesensku rutinu dobro je uvrstiti bogatu masku koja će preko tjedna nadodati boost vlažnosti u kožu. Hyperdew je neispiruća maska za naprednu hidrataciju svih tipova kože. Inovativan kompleks sastojaka poput probiotičkih fermenata i prirodnih faktora vlaženja podržavaju mikrobiom kože i održavaju barijernu funkciju, dok derivat azelaične kiseline posvjetljuje mrljice, balansira proizvodnju sebuma i hidratizira. Hyperdew je lako uvrstiti u različite skincare rutine, čak i one kompleksnije koje kombiniraju BHA i AHA kiseline te retinoide.

Nuxe Very Rose balzam za usne

Nježan hidratantni balzam s esktraktom ulja ruže i neodoljivim mirisom vanilije sa sastojcima 100% prirodnog porijekla.  Njegova formula je obogaćena ekstraktom ulja ruže (Rosa Centifolia), dobivenog od latica ruža iz Maroka. Poznat po bogatom sadržaju masnih kiselina, ovaj ekstrakt pomaže u hidrataciji suhih i vrlo suhih usana. Kombinacija pčelinjeg voska i shea maslaca, pomaže u umirivanju usana te ublažava osjećaj zatezanja.

L’Erbolario šampon s koprivom

Šampon s koprivom jača i štiti suhu i krhku kosu. Posebna formula namijenjena je za suhu i tanku kosu oslabljenu bojenjem, izbjeljivanjem i ondulacijom ili izmučenu klimatskim prilikama. Zahvaljujući posebnim proteinima koje ostavlja na površini svakog vlakna kose, nježno se ispire, obnavlja zaštitni omotač kose i neutralizira elektrostatički naboj.

BeautyPreparativna kozmetikaImamo apsolutne favorite za prve hladne dane - ovih 6 proizvoda poželjet...

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram