Apsolutno predivne party štikle osvanule su na webshopu Zare. Pogledajte ih samo!

Srebrna šljokasta rapsodija!

Blagdanski period tuluma, partyja i domjenaka je pred nama, a mi jedva čekamo uskočiti u baršunaste haljine i specijalno odabrane štikle za te prilike. Odavno je znano kako i najobičniju odjevnu kombinaciju možemo podignuti na posve novu razinu uz samo par posebnih modnih dodataka, a sada smo pronašli cipele koje će zagarantirati da tijekom Božića budete zamijećeni gdje god pošli.

Štikle s pomponima

Radi se o Zarinim novim srebrnim štiklicama s pomponima u istom tonu, a koje oduševljavaju visokim sjajem, šljokastom, glitter estetikom i tankim remenčićima. Osim što divno izgledaju na nozi, podsjećaju nas na šljokaste snježne grude ili pak kuglice za bor, a možete ih kupiti za 349 kuna.

Kako je ovaj model odmah ukrao srca obožavateljica Zare, trenutno su štiklice rasprodane, ali je već najavljeno da će se opet uskoro naći u prodaji. U tom slučaju ih naručite klikom na ovaj link. Kupnja će vam se sigurno isplatiti jer nema tko neće zuriti u vaše noge dok ćete u ovim posebnim cipelama šetati.

FotoZara
ModaTrendoviApsolutno predivne party štikle osvanule su na webshopu Zare. Pogledajte ih samo!

Zelene slavonska oaza: Park šuma Jankovac zove vas u posjet

Hrvatska se zazelenila, a prolistala drveće, svježa trava i visoke proljetne temperature zovu nas da svaki slobodan trenutak provodimo u prirodi. Osim očitih opcija,...

Čista i njegovana kosa nikad ne izlazi iz mode

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura. Frizura s kojom (oduvijek)...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram