U stilu disco kugle: Na Mangovom webshopu možete kupiti najluđe štiklice za novogodišnju noć

Tako efektne, a bezvremenske.

Za Božić ste outfit već vjerojatno trebali pripremiti, jer doista su pred vratima i partyji na Badnjak i ručkovi na Božić, ali zato vam preostaje još nešto vremena da kupite odlične modne artikle i upotpunite svoj novogodišnji styling iz snova. Ako planirate negdje plesati cijelu noć uopće ne sumnjamo da već imate viziju svog looka, a možda smo sada mi pronašli baš ono što vam je trebalo da ga ‘zaokružite’ i podignete na višu razinu.

Naime, na Mangovom webshopu pronašli smo prekrasne natikače inspirirane disco kuglama. U srebrnoj boji s remenčićem pokrivenim golemim šljokicama koje se reflektiraju, ove štikle esencija su party cipela, a koštaju 527 kuna te dolaze s potpeticom visine 8 centimetara.

Možete ih naručiti putem ovog linka te si osigurati da na svakom partyju budete zamijećeni, a dobro je i što izgledaju bezvremenski – pa ćete ih moći ‘furati’ i tijekom blagdana i na ljetne pool partyje. Dakle, radi se o isplativoj fashion investiciji.

FotoMango
ModaTrendoviU stilu disco kugle: Na Mangovom webshopu možete kupiti najluđe štiklice za...

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

YSL beauty predstavlja novu LOVESHINE liniju proizvoda

Od 2019. Dua Lipa globalna je brend ambasadorica za YSL beauty Libre liniju mirisa; a danas nastavlja utjelovljavati modernu ženstvenost kao novoimenovana globalna ambasadorica...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram