Kako svjetska rekorderka u ronjenju na dah Mirela Kardašević njeguje kožu?

Kao najveći organ ljudskog tijela, koža je izložena raznim utjecajima. Trenutno je hladnoća faktor koji utječe na nju, a njega tu igra jako bitnu ulogu.

Svako godišnje doba zahtjeva prilagodbu pa samim time i naša koža. Kada je riječ o sportu i sportašima, pogotovo profesionalnim, u tom slučaju je koža zaista izložena raznim uvjetima. Najčešće su to sunce, voda, nerijetko i snijeg uz koji se veže hladnoća.

Rekorderka u ronjenju na dah – Mirela Kardašević, najviše vremena provodi upravo u vodi

Vrhunska sportašica i svjetska prvakinja i rekorderka u ronjenju na dah – Mirela Kardašević, najviše vremena provodi upravo u vodi. Treninzi, natjecanja, putovanja i ubrzan tempo, kao i boravljenje u morima i vodama diljem svijeta, utječu na njezinu kožu. Vođena mišlju kako njezinoj koži treba odgovarajuća njega, oduševljenje je pronašla u brendu Bioderma, točnije, konkretno dva proizvoda su postala njezina svakodnevica. Atoderm Crème de douche i Atoderm Crème Ultra.

„Voda je sastavni dio naše kože i potrebno ju je zadržati u našem tijelu. Napokon sam se riješila zatezanja i suhoće otkad koristim Bioderma Atoderm kremu za tuširanje i Crème Ultra za svakodnevnu higijenu i njegu“ – dodaje Mirela.

Prednost proizvoda koje koriste Mirela i mnogobrojni zadovoljni korisnici diljem svijeta je upravo u tome što ih može koristiti cijela obitelj, od rođenja.

Atoderm Crème de douche je dnevna hranjiva i zaštitna higijena koja sprječava isušivanje kože, nježno ju čisti, umiruje i štiti, a koža nakon tuširanja je hidratizirana i meka upravo radi svoje kremaste teksture. Ne sadrži sapun, a miris je ugodan i nježan. Atoderm Crème Ultra je krema koja trenutačno i dugoročno hidratizira te osigurava mekoću i elastičnost od prve primjene, a velika prednost je i njeno brzo upijanje u kožu.

Upravo svakodnevnom upotrebom ovih dvaju jednostavnih i učinkovitih proizvoda, svojoj koži pružamo prijeko potrebnu zaštitu te je uspješno štitimo od vanjskih utjecaja.

BeautyBeauty vijestiKako svjetska rekorderka u ronjenju na dah Mirela Kardašević njeguje kožu?

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram