Boja jorgovana ili lavande? Ovog proljeća nosimo nokte u svim nijansama ljubičaste

Ovi tonovi daju istovremeno raskošni, ali profinjeni look na noktima.

S dolaskom proljeća i toplijih, sunčanijih i dužih dana ne živne samo priroda, već i naše raspoloženje, a skupa s njim i naši modni outfiti kao i beauty lookovi. Zimi je klasično da se volimo ‘zamatati’ u boje okoline, poput sive, smeđe i zagasito zelene ili crvene, no kako proljeće pokuca na vrata tako mi prigrljujemo pastelne, vesele tonove.

Nijanse proljetnog cvijeća, od žute, pastelne pink, bijele i boje ljubičastih jorgovana preplave naše stylinge, kao i interijere, a ove sezone posebno smo se zaljubili u sve tonove ljubičaste. Naime, ljubičasta boja simbolizira aristokraciju, bogatstvo i samouvjerenje, a psiholozi za boje tvrde da njezini nježniji tonovi, poput onih lavande, opuštaju i smiruju um.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Miriam (@manis_by_m)

Bez obzira volite li nježne i svijetle boje ili ste zagovornik nijansi koje doslovno pršte životom, s ljubičastom ne možete pogriješiti. Ove je godine ljubičasta manikura jedna od najtraženijih u svijetu nail arta, a to potvrđuju i brojni impresivni lookovi s Instagrama. Lila, purpurna, magenta, boja ljubičice ili lavande – svaka od ovih nijansi izgleda profinjeno i elegantno.

Nosimo ih zajedno, u grafičkim printevima ili u formi divnih floralnih manikura, ali i u jednobojnim lookovima u kojima dominira samo jedna nijansa. Pogledajte nekoliko primjera i uvjerite se sami u magičnu ljepotu ljubičastih noktiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M e g (@gel.bymegan)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M e g (@gel.bymegan)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bethany (@_nailsbybethany)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily-Ivy 🍃 (@_ivynailart)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NailedItByMillie (@naileditbymillie)

BeautyDekorativna kozmetikaBoja jorgovana ili lavande? Ovog proljeća nosimo nokte u svim nijansama ljubičaste

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram