Instagram Style Inspo: kako nositi polka dot uzorak?

Bezvremenski print kojem se uvijek rado vraćamo

Jedan od najšarmantnijih uzoraka kojem ne možemo odoljeti svakako su točkice koje se uvijek iznova uspiju umiješati i u našu ljetnu i u zimsku garderobu. Sada kada je sredina svibnja mi jedva čekamo uskočiti u prozračne haljine, topove i suknje koje otkrivaju preplanulu kožu nogu, a sudeći po Instagram profilima trendseterica, ove godine opet se nose outfiti posuti slatkim točkicama.

Polka dot uzorak popularan je već desetljećima iz jednostavnog razloga, a to je njegova svestranost. Odličan je izbor za haljinu za piknik ili šetnju, ali i za svečaniji kombinezon za posebne prilike. Tako točkice možemo nositi i na posao i na party, a u njima uvijek djelujemo ženstveno i mladenački.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sara Escudero (@collagevintage)

Najčešće točkice nosimo na haljinama, ali popularne su i na hlačama, topovima i suknjama. Jednom kada se zaljubite u njihov šarm teško ćete odustati od toga da ih kombinirate u većini svojih stylinga, a mi smo pronjuškali nekoliko Instagram profila te vam donosimo neke od primjera njihovih lookova koje bismo ovog proljeća/ljeta itekako rado kopirali.

Haljina s točkicama

Haljine s točkicama čest su modni odabir brojnih žena, a odlično izgledaju i uz sandale, ali i uz tenisice ili espadrile. Ono što je u cijeloj ovoj fashion priči najbolje je to što uz točkastu haljinu uopće ne morate imati mnogo modnih dodataka – ona sama kao komad priča cijelu priču i zaokružuje outfit!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sara Escudero (@collagevintage)

Top s točkicama

Topovi i košulje s točkicama izgledaju jako ženstveno te nas podsjećaju na pin-up modele prošlog stoljeća. Možete ih nositi u casual izdanjima, ali i na partyje ili koktel zabave, a u svakom ćete slučaju biti primijećeni.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aimee Song (@aimeesong)

Suknja s točkicama

Suknja s točkicama postat će svevremenski komad u vašem ormaru kojem ćete se rado vraćati svakog dana kad vam treba nešto lijepo, klasično, a opet posebno. Idealne za poslovne sastanke, polka dot suknje mogu podići jednostavan, strogi outfit, a opet ne izgledati previše otkačeno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aimee Song (@aimeesong)

Hlače s točkicama

Za kraj, hlače na polka dot uzorak posljednjih su godina jako popularne, a nama se sviđa kako i najjednostavnijem stylingu dodaju malu dozu francuskog chica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli C A R O L I N A H E L L A L (@chictalkch)

ModaStreetstyleInstagram Style Inspo: kako nositi polka dot uzorak?

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram