Ovog vikenda sudjelujte u posve neobičnom tulumu – onom razmjene odjeće!

Nije li ovo jako cool ideja?

Ako tražite jedinstven način kako da provedete sutrašnju vedru subotu, svakako razmislite o posjetu zagrebačkom kvartu Vrbani i udruzi Vestigium – u kojoj se od 10 do 12 sati ujutro organizira subotnji tulum razmjene odjeće!

Udruga Vestigium nalazi se na Rudeškoj cesti 142, a stanovnicima zapadnog dijela grada je odavno poznata kao okupljalište kreativaca i obožavatelja yoge, domaćih gastro proizvoda, ali i znatiželjnika željnih raznih radionica. Tako se na ovoj adresi redovito organiziraju prodaje proizvoda malih lokalnih uzgajivača povrća i voća, kao i radionice keramike, slikarstva i yoge.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Udruga Vestigium (@vestigiumudruga)

Ove subote, 27. svibnja, Vestigium će tako postati dom jako cool eventa razmjene odjeće. Pravila su da donesete maksimalno 10 svojih stvari (odjeća, modni dodaci i slično; sve osim rublja, čarapa i slično) i možete ih zamijeniti za stvari drugih ljudi.

‘Osjećajte se slobodno pogledati kroz odjeću koja je uredno izložena za vas i sve što vam odgovara, slobodno uzmite za sebe ili za nekoga drugoga tko je u potrebi’, poručuju iz udruge i naglašavaju da im se, oni koji su u potrebi za odjećom, mogu javiti i bez obaveze donošenja odjeće za razmjenu.

Više o događanju saznajte na linku i svakako se zaputite na Vrbane i podržite ovaj event koji podržava modnu i ekološku održivost te ima lijep, humanitarni karakter.

Jolie domŽivot sa stilomOvog vikenda sudjelujte u posve neobičnom tulumu – onom razmjene odjeće!

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram