Učini dobro djelo – daruj krv i (zasluženo) zabavi se na LMF festivalu

Nadahnjujuća i hvalevrijedna akcija održat će se 9. i 10. lipnja u Hrvatskom zavodu za transfuzijsku medicinu na adresi Petrova 3.

Zagreb će i ove godine biti domaćin jednom od najiščekivanijih glazbenih događaja – LMF festivala. Ovaj sveobuhvatni glazbeni spektakl svake godine privlači tisuće posjetitelja te je postao sinonim za vrhunsku glazbu i nevjerojatnu atmosferu. Svake godine priprema se nešto bolje i veće, od programa i izvođača do raznih sadržaja i uređenja samog festivala. Tako i ove godine, LMF festival donosi nešto posebno – akciju dobrovoljnog davanja krvi u suradnji s Petrovom 3, koja će pružiti jedinstvenu priliku posjetiteljima festivala da naprave dobro djelo i osiguraju si slobodan ulaz na jedan dan festivala.

Akcija dobrovoljnog davanja krvi održat će se u Hrvatskom zavodu za transfuzijsku medicinu, na adresi Petrova 3. Svi koji žele sudjelovati u ovoj nadahnjujućoj i hvalevrijednoj akciji moći će darovati krv 9. lipnja od 7:30 do 19:00 sati, te 10. lipnja od 7:30 do 15:00 sati. Bitno je naglasiti da je darivanje krvi dobrovoljno i da svaka doza krvi može spasiti život nekome u potrebi.

Svaki darivatelj krvi imat će slobodan ulaz na festival i može odabrati jedan dan festivala na koji želi ići, a tu informaciju će prijaviti prilikom darivanja krvi. To znači da će moći uživati u nevjerojatnim nastupima vrhunskih izvođača, plesati i stvarati predivne uspomene, znajući da su pritom napravili dobro djelo i pomogli drugima.

Ova akcija dobrovoljnog davanja krvi u suradnji s LMF festivalom ima dodatan značaj u ovom periodu jer produženi vikendi često rezultiraju manjkom darivatelja krvi, a time i smanjenjem zaliha krvi. Darivanje krvi izuzetno je važno jer je krv i dalje nezamjenjiv lijek u medicini, a potrebe za transfuzijom ponekad premašuju dostupne zalihe. Iz tog razloga ova inicijativa je prilika za poboljšanjem stanja zaliha krvi u kritičnom periodu.

Ovo je prva godina ovakve inicijative LMF festivala u suradnji s Hrvatskim zavodom za transfuzijsku medicinu, kojom želimo privući mlade ljude da daruju krv i učine dobro djelo. Ovakve akcije planiraju se nastaviti i sljedećih godina. Također, ovo je idealna prilika da se spoji ljubav prema glazbi s humanitarnim ciljevima.

LMF festival se već posljednje dvije godine ističe kao vrhunski glazbeni događaj koji okuplja renomirane izvođače iz svijeta elektroničke glazbe. Ovogodišnje izdanje donosi nezaboravne nastupe, vrhunsku produkciju i uzbudljivu atmosferu. Posjetitelji će imati priliku uživati u nastupima međunarodnih i domaćih zvijezda te plesati do zore, ali i istražiti razne atrakcije koje će se ove godine po prvi puta naći u zoni festivala.

Više o LMF Festivalu saznajte na https://lmffestival.com/.

LifestyleUčini dobro djelo - daruj krv i (zasluženo) zabavi se na LMF...

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram