Mjesto na kojem nije nedostajalo inovacija, znanja ali i zabave – Beauty Care Professional Event

U čarobnoj Savudriji u Kempinski Hotel Adriatic, okupila su se brojna lica iz hair industrije kako bi sudjelovali na seminarima svjetski poznatih stručnjaka, a sve u ime Schwarzkopf Professionala.

Beauty industrija definitivno je jedna od najbrže rastućih. Kada je u pitanju kosa, inovacijama se doslovno ne vidi kraj. Trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu i upravo zato je važno uvijek biti informiran i pratiti te iste trendove. Ono što je najvažnije svakom frizeru i vlasniku salona je – zadovoljan klijent koji uživa u svojoj zdravoj kosi.

Glavni i odgovoran za okupljanje poput ovog bio je Schwarzkopf Professional koji je okupio više od 150 klijenata iz Makedonije, Slovenije, Srbije i Hrvatske. Nakon prekrasne gala večere, krenuli su seminari na kojima zaista nije nedostajalo inovacija, znanja, iskustva ali i zabave.

Tko su bili glavni gosti Beauty Care Professional Eventa?

Jedna od glavnih gošći Beauty Care Professional Eventa bila je globalna ambasadorica za koloraciju – Leasly Jennison. Žena koja je svoju karijeru započela 1984. na čuvenoj London Hair Akademiji, a 18 godina je putovala svijetom i sudjelovala na raznim showovima i seminarima. Nakon toga se priključila odličnom Real Hair salonu, gdje je imala mnoge poznate klijente, kao što su Gwyneth Paltrow i Elle Macpherson. Njezina radikalna vizija i talent za boje odveo ju je od Vidal Sassoon školovanja do svjetske slave – imena koje je poznato kod slavnih osoba kao genij u bojanju. Svjesna sebe, Lesley je radila i na modnim showovima Johna Ricmonda, Rafa Simonsa i Alexandera McQueena, a svoje znanje je nesebično podijelila pred svima okupljenima u Savudriji. Također, na samom seminaru je predstavila i novi Blond Me s integriranom Anti-Metal Bond Protection tehnologijom.

Kristijan Petek, također je bio gost ovog eventa, a predstavio je STMNT Bold kolekciju sa svojim potpisom. Još od davne 2008., Kristijan je međunarodni edukator Schwarzkopf Professionala za tržište centralne Europe i sjeverne Azije. Samim time, njegovo znanje i iskustvo, dodatno je zainteresiralo brojne okupljene.

Lesley Jennison i Kristijan Petek, zajedno su predstavili svoju Essential Looks kolekciju i 3 trenda koja ona prati: Virtual Eden kao odraz potrage modernog društva za savršenstvom i usponom metaverzuma, Selfhood kao preslika sadašnjosti, kulture mladih u ovom trenutku u našem vremenu i The Misfits – kao oda onima koji slikaju izvan linija.

Na samom seminaru, poznata zag rebačka hair stilistica i vlasnica salona Evelin, Evelin Benković  predstavila je svoju odvažnu kolekciju pod nazivom „We collection“, koju je stvorila uz pomoć svog tima, suradnika i izuzetnih Blond Me proizvoda.

Lidija Štokić podijelila je svoje iskustvo snimanja kampanje za My Global Fashion Awards, čiji je glavni sponzor bio upravo Schwarzkopf Professional, a zaštitno lice Ella Dvornik. Naime, upravo je Lidija zaslužna za besprijekoran hair look koji u kampanji nosi Ella.

Za vrijeme završnog showa, koji je ujedno bio i highlight cijelodnevnog iskustva seminara, prikazani su svi lookovi na prekrasnim modelima, koji su svojom karizmom i savršenim hair stylinzima ispunili čitavu prostoriju.

Ništa ne bi bilo isto bez vrijednih ruku Adria tima koji je sudjelovalo u svim pripremama i samim konačnim lookovima, a oni su Marko Zirdum, Ivana Oletić, Jasna Peričić, Ivica Putar, Danijela Brdovčak Vojković, Vanja Božić i Nikolina Borovec. Za prekrasan make up zaslužan je bio Profokus, za styling modela talentirana Marcela Vrček, a koordinaciju svima omiljena – Slađana Divjak.

BeautyBeauty vijestiMjesto na kojem nije nedostajalo inovacija, znanja ali i zabave - Beauty...

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram