Lana Gojak Bajt u podcastu „Mame kod Lane“ ugostila glumicu Marijanu Mikulić

Kazališna, filmska i TV glumica je iskreno i otvoreno podijelila s čime se susreće kao majka djeteta iz spektra autizma.

Glumica Lana Gojak Bajt nedavno je pokrenula audio i video podcast “Mame kod Lane”, u kojemu je imamo prilike gledati i slušati u ulozi voditeljice, točnije domaćice podcasta.  U podcastu iz tjedna u tjedan ugošćuje osobe iz javnog života s kojima iskreno razgovara o majčinstvu, brizi i njezi djece, kao i onim vrućim temama roditeljstva o kojima se često ili uopće ne govori. Potaknuta vlastitim plivanjem kroz majčinstvo, neprospavanim noćima, savladanim izazovima, usamljenosti i potrebom za stvaranjem sustava podrške u majčinstvu, Lana je ostvarila veliku želju i pružila gošćama da o svim ovim važnim, a  prečesto zanemarenim temama glasno i jasno progovore.

U prvim epizodama podcasta gostovale su glumica i bliska prijateljica Marija Jerneić koja je otkrila da je trudna po drugi puta, infuencerica Paula Sikirić te doula Una Pašić Gregović. Otvoreno su popričale s Lanom bez cenzure i filtera o temama vezanim za majčinstvo i roditeljstvo, ali i onim temama koje se tiču predrasuda, osuđivanja i još uvijek se smatraju tabu-om.

U novoj, četvrtoj epizodi, Lana je ugostila kolegicu, kazališnu, tv i filmsku glumicu Marijanu Mikulić s kojom je razgovarala o raznim situacijama i izazovima s kojima se svakodnevno susreće. Kao majka trojice dječaka, Marijana je, između ostalog, otkrila koliko je logistike potrebno da bi se izvršili svi dnevni zadaci, poslovi i obaveze. Glumica se također dotaknula i tema: kako bilo gdje stići na vrijeme, da li se susrela s burnoutom, čime se ona i suprug vode kod odgoja djece, tajnu njihova uspješnog braka, i mnoge druge.

Marijana je vrlo otvoreno podijelila i s čime se sve susreće kao majka djeteta iz spektra autizma. Znamo da djeca s posebnim potrebama traže posebnu njegu, podršku i skrb koja se ne odnosi samo na roditelje, već i na stručnjake koji im pomažu u razvoju i terapiji. Kakvo je realno i pravo stanje na terenu, gdje potražiti odgovarajuće terapije za dijete, savjete roditeljima koji se nalaze u sličnoj situaciji te još puno, puno toga, Marijana je nesebično podijelila u novoj epizodi podcasta „Mame kod Lane“.

Cjelokupnu epizodu podcasta „Mame kod Lane“, u kojoj je gostovala glumica Marijana Mikulić, možete pogledati u nastavku.

CelebuzzCelebuzz vijestiLana Gojak Bajt u podcastu „Mame kod Lane“ ugostila glumicu Marijanu Mikulić

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram