U prodaji možete pronaći LEGO Botanicals setove koji će uveseliti sve ljubitelje biljaka

Stvoren i za vješte vrtlare, kao i ljude koji svaku biljku uspiju ubiti.

LEGO Botanicals kolekcija setova biljaka raznih tipova napravljenih od najpoznatijih kockica svijeta odavno nam je poznata, a sada je dodatno proširena na čak 7 različitih biljnih vrsta – tako da svatko može izabrati onu koja mu se najviše uklapa u prostor. Od bonsai drvca, preko orhideja i sukulenata, pa sve do tiny biljčica u malenim teglicama – LEGO svojim setovima pokriva cijelo carstvo sobnih biljaka, a nama su trenutno najatraktivnije one iz paketa ‘Tiny Plants’.

Naime, ovo je jedan od jeftinijih LEGO paketa, čija cijena iznosi 45 funti, a možete ga naručiti putem službenog LEGO webshopa. Dostava kreće nakon 1. prosinca te bi trebala doći na vaša vrata taman prije Božića i razdoblja darivanja, pa ako želite razveseliti neku vama dragu osobu ili same sebe, ovo je idealna prilika.

Sami set sadrži čak 9 tiny, odnosno malenih biljčica u teglicama, sve različitih vrsta, a jednakog šarma. Od malenog kaktusa, biljke mesožderke i makova, pa sve do maćuhica u teglici – ovaj set preslatkih LEGO terakota teglica čuva pravo biljno bogatstvo – a koje vam ne može uvenuti ma koliko dugo zaboravili na njega. Idealan za sve poznate ‘biljkoubojice’, ali i za fanove cvijeća, ovaj set podignut će svačiji životni prostor – a čak vam neće oduzeti ni puno novca ni prostora u interijeru.

Jolie domJolie biraU prodaji možete pronaći LEGO Botanicals setove koji će uveseliti sve ljubitelje...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram