LEGO čarobni božićni set ‘Sam u kući’ stigao je u prodaju!

Ovo nam je vječno na listi želja.

LEGO setovi odavno nisu rezervirani samo za djecu – skupljaju ih i slažu odrasli, od zaljubljenika u Harry Pottera pa sve do ljubitelja Star Warsa ili pak cvijeća sastavljenog od slavnih kockica. Svake godine LEGO nam pripremi i posebne tematske, božićne setove, a jedan od njih koji se iz sezonu u sezonu nalazi na ‘wish listi’ mnogih je onaj inspiriran velebnom vilom iz filma ‘Sam u kući’, blagdanskog klasika.

@legopoland_official

Filmska priča o malenom Kevinu kojeg roditelji zaborave samog u kući kada odlaze na put u Francusku, a njega opsjedaju lopovi s kojima se on vlastoručno obračunava, generacijama je obilježila djetinjstvo te ne možemo zamisliti blagdane bez nje. Ne čudi stoga da zbog sentimentalne vrijednosti mnogi žele LEGO ‘Sam u kući’ set u svojoj kolekciji.

@legopoland_official

Sam set iznimno vjerno prikazuje Kevinovu kuću sa svim njezinim vanjskim i unutarnjim detaljima, a sastoji se od čak 3.955 različitih elemenata i kockica – što ga zapravo čini najvećim LEGO setom ikada puštenim u prodaju. Kako se brzo rasproda u ovo predblagdansko vrijeme, sada je idealna prilika da ga stavite u svoju online shopping košaricu te naručite na kućnu adresu ili pak kupite u fizičkim LEGO trgovinama. Cijena mu nije zanemariva, ali pravda veličinu i ekstravagantnost cijelog seta.

@legopoland_official
Jolie domJolie biraLEGO čarobni božićni set ‘Sam u kući’ stigao je u prodaju!

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram