‘House of the Dragon’ se vraća na male ekrane: Napeti trailer već nam je otkrio djelić atmosfere

Konačno znamo kada će druga sezona hvaljene serije doći na HBO Max.

Nakon što je legendarna serija ‘Igra prijestolja’ došla svome kraju, brojni fanovi bili su neutješni. No, onda je na TV ekrane stigla i ‘House of the Dragon’, serija koja je radnjom direktno vezana uz ‘Igru prijetsolja’ te zapravo prati spletke i dramolete vladajuće kuće Targaryen – te očekivano postala veliki HBO-ov hit. Nakon prve sezone, koja je i dramaturški i produkcijski bila vrlo impresivna, napokon znamo i kada ćemo moći gledati nove epizode druge sezone.

Naime, na streaming platformu HBO Max bi druga sezona ‘House of the Dragon’ trebala stići u ljetnim mjesecima 2024., dakle, još malo više od pola godine trebamo čekati da ponovno uživamo u fantasy svijetu Westerosa.

Prva epizoda prve sezone ‘House of the Dragon’ privukla je preko 10 milijuna gledatelja te tako postala najuspješnija premijera jedne serije na HBO Max-u. Sama radnja smještena je oko 300 godina prije radnje ‘Igre prijestolja’, a temelji se na kultnim knjigama Georgea R. R. Martina. Prvi teaser trailer pogledajte u nastavku i otkrijte dio atmosfere avantura koje nas očekuju na ljeto!

LifestyleKultura‘House of the Dragon’ se vraća na male ekrane: Napeti trailer već...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram