U ponudi domaćeg brenda pronašli smo najslađu pidžamu na srca

Ide na listu želja!

Nemalu pažnju posvećujemo odjeći u kojoj ćemo spavati ili odjeći u kojoj ćemo se opuštati u udobnosti svoga doma. Naizgled su ti detalji nebitni, ali u konačnici sačinjavaju našu svakodnevnicu koja se sastoji od brojnih malih trenutaka sreće i ugode. Pa zašto trenutak sreće ne bi izazvao komad poput primjerice pidžame?

Upravo nam je jedna pidžama izmamila osmijeh na lice i vrlo je lako možemo zamisliti kao dio najljepših rituala opuštanja u mirnom okružju doma.

Uzorak srca na udobnoj pidžami u kojoj želimo provoditi vrijeme

Hrvatski brend Passion Palmu, iza kojeg stoji fotografkinja i zaljubljenica u modu i putovanja Paulina Pilić, već smo uočili prošlo ljeto kada se na tržištu pojavio sa svojim jako prozračnim i chic haljinama. Spomenutom brendu nije trebalo puno da pronađe put do fashionistica koje vole prirodne, pastelne i neutralne boje te lepršavu i romantičnu estetiku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @passionpalma

Sada je ovaj brend u svoju ponudu uvrstio prekrasnu pidžamu u dva dijela, bijele boje s uzorkom crvenih srca. Napravljena od pamučnog muslina ova pidžama jako je udobna i nosi prikladan naziv LoVe.

Ako ste je baš kao i mi odmah poželjeli uvrstiti u svoju rotaciju najudobnije odjeće, imajte na umu da se sve narudžbe trenutno primaju ili putem e-mail adrese passionpalma@gmail.com ili putem službene Instagram stranice. A ako nas pitate, bez obzira je li Valentinovo ili ne, ovo je pidžama koju vrijedi ugrabiti!

ModaModa vijestiU ponudi domaćeg brenda pronašli smo najslađu pidžamu na srca

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram