Omiljeni likovi ‘Oni’ Tisje Kljaković Braić dobivaju svoju izložbu!

Event koji sasvim sigurno nećemo propustiti.

Jedna od naših najpoznatijih likovnih umjetnica, Tisja Kljaković Braić, ovog travnja otvara svoju izložbu u Etnografskom muzeju, a bit će kompletno posvećena njezinim karikaturama iz knjiga ‘Oni’, poznatog simpatičnog ilustriranog bračnog para u koji se hrvatska javnost davnih dana zaljubila.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tisja Kljaković Braić (@tisjakljakovicart)

Ovaj serijal karikatura posvećen je prikazu dalmatinskog mentaliteta jednog para i njihovog odnosa, a u kojem su se pronašli mnogi domaći parovi. Zbog toga su ‘Oni’ postali veliki hit, a Tisja Kljaković Braić naša najprepoznatljivija umjetnica i autorica čiju smo prvi izložbu imali prilike prije par godina pogledati u Klovićevim dvorima, a sada se podjednako veselimo ovoj novoj u Etnografskom muzeju.

Osim samog postava izložbe, koja će trajati od 23.4. do 22.9. ove godine, u sklopu eventa moći će se kupiti i oslikani tanjuri, majice u Tisjine knjige, a uopće ne sumnjamo kako će interes javnosti biti velik. Sve informacije o ulaznicama pronađite klikom na link.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tisja Kljaković Braić (@tisjakljakovicart)

LifestyleKulturaOmiljeni likovi ‘Oni’ Tisje Kljaković Braić dobivaju svoju izložbu!

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram