Omiljeni roman ‘Sto godina samoće’ dolazi na Netflix u formi nove TV serije!

Jedva čekamo da ovo odgledamo.

Gabriel Garcia Marquez neosporno je jedan od najvećih pisaca svijeta, a njegovo najpoznatije djelo, roman ‘Sto godina samoće’, objavljen je prije 57 godina te tako već više od šest desetljeća fascinira publiku. Ta saga o ljubavi, generacijama jedne obitelji, smještena u svijet magičnog realizma Kolumbije zarobila je srca čitatelja diljem svijeta, a sada nam dolazi u formi TV serije i na popularnu streaming platformu Netflix!

Naime, ovo će biti prva ekranizacija tog književnog klasika u povijesti kinematografije, a potporu projektu dala je i piščeva obitelj. Zasad znamo da će režiju potpisivati Laura Mora i Alex García López te da će datum premijere tek biti objavljen – a zakazan je za drugi dio ove godine. Produkcija serije ‘Sto godina samoće’ navodno je jedna od najraskošnijih u povijesti Latinske Amerike, a cast sadrži neke od najpoznatijih glumica i glumaca tog područja, poput Claudia Catañe, Marca Gonzáleza, Susane Morales, Elle Becerra, Carlosa Suaréza i Morena Borja.

Trailer za ovu seriju koja će sasvim sigurno biti svjetski hit možete pogledati u nastavku.

LifestyleKulturaOmiljeni roman ‘Sto godina samoće’ dolazi na Netflix u formi nove TV...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram