Hailey Bieber opet nas je oduševila izborom ljetne manikure

Nitko ne postavlja trendove tom brzinom kao što to ona čini.

Vanilla Chrome, Donut Glazed, Cherry Red – sve su to nail trendovi koje je tijekom prošle i ove godine profurala naša omiljena celebrity trudnica i influencerica, Hailey Bieber. Hailey je kao što znamo trenutno u iščekivanju svog prvog djeteta s Justinom Bieberom, no niti malo nije zapostavila ni postavljanje beauty trendova dok čeka bebu. Tako je na svom Instagramu objavila fotku svoje nove ljetne manikure – koja je u tren oka postala viralni hit te će sto posto obilježiti godišnje odmore žena diljem svijeta.

@haileybieber

Radi se o preslatkoj verziji nude manikure, odnosno prirodnog izgleda noktiju, na koje se iscrtavaju ili lijepe naljepnice u printu ljetnog voća – od citrusa poput naranči i limuna, pa sve do trešnjica, lubenica, ananasa ili grožđa. Iako na prvu ovakav tip manikure može djelovati ili zvučati prešareno, Hailey ga je isfurala na decentan, a jako sladak način, s jedva primjetnim voćnim ilustracijama – što nam se jako sviđa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Makayla Jividen (@fashionablykay)

Ovaj tip manikure na društvenim je mrežama momentalno nazvan ‘fruit salad’ manikurom, a u nastavku možete pronaći neke od primjera kako su druge dame ukomponirale ovako sređene nokte u svoj ljetni stil za 2024.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Samantha 🌹 (@samrosenails)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SILKBEAUTY (@silkbeauty.uk)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Glossy Nails (@glossynailscle)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli TOWNHOUSE (@townhouse)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nadia (@nailsbynadzz)

BeautyDekorativna kozmetikaHailey Bieber opet nas je oduševila izborom ljetne manikure

Joolz predstavlja svoja najnovija kolica inspirirana iskustvima tisuće roditelja

Joolz, svjetski najbrže rastući brand premium dječjih kolica, predstavio je najnoviju generaciju kolica - Joolz Hub2. Jedinstvena, kompaktna kolica koja besprijekorno kombiniraju najbolju udobnost...

Facebook

99,687FanovaLajkaj