Ova točkasta haljina naša je najveća modna žudnja ove godine

Dakle, apsolutno predivna.

Nerijetko nam na društvenim mrežama ‘iskoče’ viralni modni komadi za koje se influencerice otimaju, no rijetko kada se dogodi da nas neki komad baš apsolutno obori s nogu – a ovog se puta baš to dogodilo. Naime, radi se o prekrasnoj polka dot haljini bijele boje, koja je posuta crnim točkicama. Elegantna, a upečatljiva, idealna je za svečane prilike u kojima želite biti najprofinjenija dama na eventu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Paige Lorenze (@paigelorenze)

Radi se o modelu brenda Self-Portrait, koji košta 565 eura te ga se može kupiti u UK veličinama od 4 do 16, a nas samo čudi što već nije kompletno rasprodan – unatoč paprenoj cijeni. Naime, Self-Portrait je popularan brend među influencericama koje traže kvalitetne komade koje će ih izdvojiti u masi, a upravo je to pošlo za rukom Paige Lorenze kada je na Instagramu nedavno objavila svoje fotke u ovoj haljini.

Lagano spuštenog struka, što je sada jako u trendu, klasičnog, pomalo balskog kroja suknje, te bez naramenica, ova divna haljina kao da je dizajnirana za stare holivudske dive poput Grace Kelly ili Audrey Hepburn. Mi smo se skroz zaljubili i nosili bismo ju u prvoj svečanijoj prilici!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Laura Wills (@thefashionbugblog)

ModaTrendoviOva točkasta haljina naša je najveća modna žudnja ove godine

Facebook

99,687FanovaLajkaj