Ruby – nova vrsta čokolade nježno ružičaste boje i voćnog okusa

Opsesija millennialsa svim ružičastim stvarima ovom neodoljivom slasticom bi mogla dosegnuti svoj vrhunac.

Uz mliječnu, tamnu te bijelu čokoladu, zahvaljujući švicarskoj čokolateriji sada imamo četvrtu vrstu omiljene slastice – onu ružičastu. Novu vrstu čokolade s prirodnom bojom, prvi put nakon 80 godina, razvio je Barry Callebaut, najveći proizvođač kakaa u svijetu. Ruby, kako je nazivaju, u „čokoladnom“ laboratoriju se razvijala punih 13, no kompanija je tek prije dvije godine odlučila kako napokon postoji globalno tržište koje je spremno za čokoladu ružičaste nijanse. Ako se pitate kakvog je okusa, Ruby je opisana kao spoj između bobičaste arome i posebne kremaste teksture, uz napomenu kako u procesu proizvodnje nisu dodavane dodatne arome ni bojila. Čokolada u omiljenoj boji millennialsa svečano je predstavljena u Šangaju prije nekoliko dana, a na policama trgovina tek je očekujemo.

 

 

GastroJolie apetiteRuby – nova vrsta čokolade nježno ružičaste boje i voćnog okusa

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram