Ledo predstavio prvi obiteljski sladoled soft ice recepture

Mini Quattro Romance – najmekaniji spoj četiri okusa!

Ledo po prvi puta predstavlja obiteljski sladoled soft ice recepture – novi Mini Quattro Romance. Atraktivne kombinacije okusa, novi Quattro je nešto potpuno drugačije od svega na što ste naviknuli!

Baš kao i sa sladoledom Soft Ice Cookie, uz novi Mini Quattro Romance više nema čekanja da bi svima poslužili omiljenu poslasticu. Njegova posebnost krije se u inovativnoj formuli koja mu daje mekanu strukturu čak i na -18 stupnjeva pa u bogatstvu neodoljivih okusa možete uživati čim ga izvadite iz zamrzivača.

Prepustite se odmah sladolednim okusima tamne čokolade, panna cotte s preljevom od kupine te okusima kupine i šumske jagode s preljevom od bijele čokolade i finim posipom od komadića mliječne čokolade.

Nova receptura Soft Ice – prvi puta dolazi iz Leda! Priuštite ukućanima, gostima ili sebi sasvim novo iskustvo uz finu kombinaciju četiri okusa i mekanu strukturu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

GastroJolie apetiteLedo predstavio prvi obiteljski sladoled soft ice recepture

YSL beauty predstavlja novu LOVESHINE liniju proizvoda

Od 2019. Dua Lipa globalna je brend ambasadorica za YSL beauty Libre liniju mirisa; a danas nastavlja utjelovljavati modernu ženstvenost kao novoimenovana globalna ambasadorica...

„Kućna“ verzija brow lifta po prvi puta dostupna je i u Hrvatskoj

Beauty inovacije iz dana u dan, preplavljuju društvene mreže, a itekako je teško, ako ste prava beauty entuzijastica, ne zajahati na isti taj val....

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram