4. izdanje BEEP UP konferencije posvećeno je iskrenim poduzetničkim obiteljskim pričama

Konferencija jedinstvena po tome što omogućuje učenje iz pogrešaka uspješnijih poduzetnika iz prve ruke, naravno, uz poslovno umrežavanje i puno dobre zabave sudionicima donosi inspiraciju, nove kontakte i niz poduzetničkih lekcija.

Pod geslom „Bez brige – poduzetnički je griješiti“, 26. rujna 2024. od 9:30 do 16.15 sati, u prostorijama Aspirinog kampusa u Zagrebu, održat će se četvrta po redu BEEP UP – 100 % ISKRENA KONFERENCIJA, ovog puta u family izdanju s čak 40 uspješnih i zanimljivih govornika i fokusom na obiteljsko poduzetništvo.

Konferencija okuplja male i srednje poduzetnike, obrtnike i sve koji razmišljaju o poduzetništvu, ali i predstavnike korporativnog svijeta i relevantnih institucija.

“Život bez filtera” panel je koji će okupiti poznate i utjecajne Lanu Klingor Mihić, Paulu Sikirić, Meri Goldašić i Dušku Stepanov. Nakon toga na scenu stupaju “Različiti, uspješni, iskreni” – Ivica Skočić, Nikola Žinić, Mirna Matković, Jure Goldašić. O bijegu u zeleno okruženje toliko potrebno svakoj poduzetničkoj obitelji pričat će nam Kristina Fostač iz hotela Trakošćan.

Lana Klingor Mihić

„Čeličnim živcima do transformacije poslovanja“ priča je koju donosi mlad i entuzijastičan poduzetnik Tomislav Ivanić iz Bravarije Ivanić.

Kako je sinergija svih dionika važna za razvoj hrvatskog gospodarstva pokazuje i podrška konferenciji od strane Jadranskog naftovoda koji provodi brojne inicijative i ulaže u društveno odgovorno poslovanje i održivo gospodarstvo u cijelosti. Predstavnica Europske komisije osvrnut će se na EU fondove i brojne financijske prilike za poduzetnike.

Nevio Burić, suosnivač i izvršni direktor DaiDream-a, hrvatsko-njemačkog startupa, kroz predavanje „Priče koje čine čuda“ ispričat će kako pomoću AI tehnologije vraća bajke i priče djeci u život.

Svima nam poznato pitanje “Kad će (drugo) dijete?” na scenu donosi poduzetnička platforma i mentorstvo za žene sa stavom – Bossy.hr koji će ugostiti Hanu Hadžiavdagić, Saru Novak, Duška Ilijević i Zvonka Zemljića.

Zvonko Zemljić, direktor Amazinge

Kako stare temelje upotpuniti novim pogledima pričat će nam neodoljive mama i kćer iz Naftaline – Josipa Maslać-Petričević i Matea Pirić, dok će nam Zvonko Zemljić, direktor Amazinge, otkriti koliko je noći potrebno na putu do uspjeha.

Naše ćemo poznate i poduzetne parove iz Entria i StudijaCo testirati kroz mali kviz „Lozinka je naša godišnjica“.

To je samo dio bogatog programa koji uključuje i degustacije, poklone, malo plesa i super vibracija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bez dlake na jeziku. (@beep.up)

Organizatori konferencije – Emanuel Stojanov, konzultant za employer branding i osobno brendiranje i Nikolina Frklić, marketinška i komunikacijska stručnjakinja, zaključuju kako tržište vapi za osnaživanjem poduzetništva, kreativnim konceptima i iskrenim pričama koje će još jednom pronaći svoje mjesto na originalnom i još sadržajnijem četvrtom izdanju konferencije. „Usprkos velikom broju kvalitetnih konferencija, naša je formula uspjeha – bogat sadržaj, iskrene i ponekad potpuno neotkrivene priče.“, zaključuju.

Nikolina i Emanuel (organizatori)

Obećavaju puno dobre zabave, odgovore na brojna pitanja i puno umrežavanja i sve pozivaju da pogledaju podcast „Bez dlake na jeziku“ koji i u podcast formatu zabavlja, educira i osnažuje.

Ulaznice nabavite na entrio.hr.

FotoPress
Lifestyle4. izdanje BEEP UP konferencije posvećeno je iskrenim poduzetničkim obiteljskim pričama

Otvorenje nove zagrebačke kazališne scene

Tijekom večeri, gosti su imali priliku razgledati prostorije novog kazališta, ali i uživati u popularnoj predstavi "Ja, trudnica" Kerekesh Teatra. Predstava je do sada odigrana više od...

Facebook

99,687FanovaLajkaj