Goranska bajka u prirodi: Ove planinske kućice zovu vas na idiličan vikend odmor

U njima je svako doba godine čarobno, a mi planiramo ići ove zime.

Iako je mnogima najdraže doba godine ljeto, mi moramo priznati kako gajimo posebnu vrstu ljubavi prema jeseni i zimi. Hladni dani, svježina vjetra, šuškavo lišće i odlasci na snijeg, u saune ili u planine posebno su nam dragi, a ako i vi želite sljedećih par mjeseci ‘začiniti’ pokojim zanimljivim jesenskim izletom, imamo prvu stvar za vas. Naime, u selu Stara Sušica u Gorskom kotaru nalaze se idilične planinske kućice, znane i kao ‘Gorska bajka’.

Ovaj mikro wellness centar nudi vam spajanje s prirodom, ali i uživanje u svoj udobnosti vatre u kaminu, sauna i jacuzzija. Radi se o dvije prekrasne kućice A oblike, koje se zovu Borovica i Tisa, a koje nude smještaj za čak 6 osoba te uživanje u nezaboravnim pogledima, kao i u interijeru posve inspiriranom okolnim planinskim područjem. Nalaze se između Vrbovskog i Ravne Gore te vam do njih treba oko sat i pol vožnje iz Zagreba, pa su savršena vikend destinacija.

Cijena noćenja iznosi od 190 do 240 eura, ovisno o dijelu sezone kada ih želite posjetiti, a sve detalje možete saznati putem ovog linka. Mi znamo da već sad planiramo doživjeti zimsku, snježnu bajku Gorskog kotara iz udobnosti i topline ovih kućica.

PutovanjaHrvatskaGoranska bajka u prirodi: Ove planinske kućice zovu vas na idiličan vikend...

Uzmi vrijeme za sebe: stiže 4. izdanje WOLF konferencije

Kao konferencija koja na jedinstven način spaja business i casual stil, WOLF 4.0 obećava izvanredno iskustvo. “Očekuje nas već četvrta konferencija zaredom, a WOLF ove godine ide s jasnom...

Facebook

99,687FanovaLajkaj