‘IKEA Preloved’: Ova precool platforma omogućava vam prodaju i kupnju second hand namještaja

Ako opremate stan, ovo je odlična opcija da 'ubodete' genijalne IKEA komade po sniženim cijenama.

Ekološka održivost jedan je od najvećih trendova današnjice, a sve više i više popularnih brendova okreće se ovom konceptu kako bi produljili životni vijek svojih artikala, izgrdili brand awareness u smislu ekološki odgovornog brenda te uz to pomogli svojim kupcima da manje masovno troše. Tako je sada i IKEA uvela zanimljiv koncept, odnosno platformu imena ‘IKEA Preloved’, a putem koje korisnici mogu prodavati i kupovati rabljeni IKEA namještaj!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli IKEA (@ikea)

Trenutno je platforma u fazi testiranja u Oslu i u Madridu, no ako se pokaže uspješnom, očekuje se da će zaživjeti u cijelom svijetu. Najveći cilj projekta je smanjiti količinu otpada koja nastaje bacanjem starog, a još funkcionalnog namještaja. Ovako IKEA želi pomoći svojim kupcima da svoj namještaj negdje ‘udome’ ili da pak za sitne novce opreme vlastiti dom vintage IKEA komadima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli IKEA (@ikea)

Sama platforma funkcionira kao standardni webshop na čijoj stranici korisnici mogu pregledavati namještaj koji se prodaje ili pak uploadati fotke vlastitog, a kojem žele pronaći nove vlasnike. U ovoj testnoj fazi je objava artikala na platformi besplatna, no IKEA je već najavila da ako dođe do globalnog širenja koncepta, da će uvesti sitne naknade za sustav ‘IKEA Preloved’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli IKEA (@ikea)

Jolie domŽivot sa stilom'IKEA Preloved': Ova precool platforma omogućava vam prodaju i kupnju second hand...

Ružičasta povorka podrške obilježila 25. Dan ružičaste vrpce

Tradicionalnim okupljanjem ispred Hrvatskog narodnog kazališta, 25. put zaredom, obilježen je Dan ružičaste vrpce u organizaciji udruge Europa Donna Hrvatska. Ova emotivna i plemenita manifestacija okupila je brojne...

Facebook

99,687FanovaLajkaj