Prvi adventski kalendari stigli su u ponudu, a nas je očarao ovaj o Harry Potteru!

Pripreme za blagdane službeno mogu početi.

Listopad je ovdje, a s njim su nam na vrata pokucali i prvi adventski kalendari za 2024.! I dok tek čekamo da u prodaju stigne većina njih, ipak smatramo sezonu priprema za blagdane službeno otvorenom zbog puštanja u prodaju Harry Potter tematskog adventskog kalendara! Radi se o Deluxe izdanju koje je iznimno bogato unikatnim Harry Potter poklončićima, a dizajnom savršeno dočarava magiju božićnih praznika.

Ovaj adventski kalendar dolazi u obliku malene kućice, koja podsjeća i na pakiranje čokoladnih magičnih žaba iz svijeta čarobnjaštva, a ukupno sadrži 24 kutijice u kojima se nalaze slatke sitnice Harry Potter tematike. Od nakita, preko blagdanskih ukrasa, pa sve do čarapica – ovaj adventski kalendar sadrži brojne sitnice za koje niste znali ni da vam trebaju – a trebaju vam, vjerujte nam.

Trenutno je kalendar rasprodan, ali nove zalihe se na web shopu popunjavaju svakog tjedna, pa svakako hvatajte priliku da nabavite svoj. Cijena je 54.95 dolara. Probudit će vam ljubav prema čarobnjačkom svijetu i prema Božiću istovremeno!

Jolie domJolie biraPrvi adventski kalendari stigli su u ponudu, a nas je očarao ovaj...

Ružičasta povorka podrške obilježila 25. Dan ružičaste vrpce

Tradicionalnim okupljanjem ispred Hrvatskog narodnog kazališta, 25. put zaredom, obilježen je Dan ružičaste vrpce u organizaciji udruge Europa Donna Hrvatska. Ova emotivna i plemenita manifestacija okupila je brojne...

Nova kolekcija nakita Iva Viljevac Jewellery osvojit će ljubiteljice delikatne ženstvenosti

Iva Viljevac Jewellery, pod kreativnim vodstvom dizajnerice Ive Viljevac Toš, poznat je po svojoj jedinstvenoj estetici te predstavlja suvremenu ženstvenost kroz prepoznatljiv minimalistički pristup. Svaki...

Facebook

99,687FanovaLajkaj