Viralne Polène torbe dobile su pojačanje u 4 nove, prekrasne nijanse!

Mi se jedva možemo odlučiti koja od ovih opcija nam je ljepša.

Ako postoji jedan brend torbi na tržištu koji je uvelike obilježio godinu iza nas, onda je to Polène. Ovaj francuski modni brend osnovan 2016. i u manje od 10 godina postojanja uspio je postići značajan uspjeh u cijelom svijetu. Visokokvalitetna izrada od kože, brojni zanimljivi modeli i boje zajamčili su popularnost Polène torbama, a ako svemu dodamo još i relativno pristupačne cijene (za jedan high end brend), onda je svima jasno zašto je ovo dobitna kombinacija kojoj je nemoguće odoljeti.

Nedavno smo kontaktirali Polène tim i saznali koje njihovi modeli spadaju u najprodavanije, a sada je tu još nešto što nas tjera na ponovno razmišljanje o kupovini.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cristina Surdu (@cristinasurdu)

Nove prekrasne boje za jesen i zimu

I dok smo uvijek tužni zbog činjenice što Polène nema sniženja niti jednom u godini, ako ništa drugo, sretni smo jer jednom 365 dana barem nadopune svoje kolekcije novim modelima. Ove jeseni tako su se u prodaji pojavila četiri nova tona kože poznatih modela torbi ovog brenda, a mi se ne možemo odlučiti koja verzija nam je ljepša.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sabrina Lopez (@sasabylopez)

Radi se o novim nijansama tamnosmeđe Ebony, kestenjasto smeđe Root, bordo Black Cherry te plavo-sive Stone. Sada su tako svi najpopularniji modeli torbi ovog brenda, poput Numéro Neuf Mini, Numéro Dix, Nodde, Cyme i Cyme Mini dostupni u ovim novim, jesenskim bojama. Mi već punimo svoju online košaricu.

ModaTrendoviViralne Polène torbe dobile su pojačanje u 4 nove, prekrasne nijanse!

Kako je jesensko izdanje stilske jednadžbe spojilo modu i umjetnost?

Upravo jedno takvo druženje održalo se ove subote u centru Zagreba u galeriji i aukcijskoj kući Artmark na edukacijskoj radionici odijevanja za žene Stilska Jednadžba koju organizira modna...

Facebook

99,687FanovaLajkaj