Iako je prošlogodišnji bio rasprodan usprkos velikim proizvedenim količinama, Boogiev tim je još podigao ljestvicu. Kako u broju proizvedenih, tako i unaprjeđivanju dodatnih okusa, a poseban izazov je bio u produljenju trajnosti koji su uspjeli riješiti novim tehnologijama na koje su posebno ponosni. I dalje je bez dodatka konzervansa i aditiva, a u njemu ćete moći uživati čak 90 dana. Sam proces proizvodnje traje tri, dok se četvrti dan pakira.
Po prvi puta, hrvatski Boogie Lab Panettone odlazi u London u suradnji s Gail’s Bakery koja broji preko 100 prodajnih mjesta u Londonu sa sourdough proizvodima. Velike planove imaju za Švicarsku gdje će ove godine, osim već standardno na Zagrebačkom adventu, nastupiti i na adventu u Zurichu. U SAD-u, osim velikog uspjeha u veleprodaji sourdough kruha, isto se očekuje i s ovogodišnjim panettoneom jer ga u New Yorku pojedini restorani koriste na svojem meniju čak i kao desert.
U Hrvatskoj se prodaju u Boogie Labu u Parku Kneževa i Arena Centru, gdje će biti ponuđeno i posebno pakiranje za kupce koji žele dodatni dašak Boogiea, te u partnerskim trgovinama. Dodatak je Tasting paket koji sadržava karakteristične četiri vrste od 500 g također u ekstra pakiranju, a u pripremi je i okus iznenađenja za prosinac, kao i ekstra Panettone od tri kilograma. Novitet je i osvježeni webshop gdje će kupci moći slagati setove Panettonea i na taj način ostvarivati besplatnu poštarinu, popuste te dodatne poklone – Boogie Christmas Cookies.
U pet Panettonea bit će sakriven golden ticket, a sretni nalaznici na poklon dobivaju special Panettone od tri kilograma.
Dolazak Panettonea najava je skorog Adventa i najljepšeg razdoblja u godini. Ovaj slatki kolač potječe iz Milana, a nakon Italije vrlo brzo postao je popularan diljem svijeta. Običaj je da ga se otvara nakon božićnog ručka, no mnogi od nas ga kušaju i mnogo prije. Najbolji je vjesnik vremena druženja, veselja i darivanja koje je pred nama.