Omiljeni domaći brend minimalističkog nakita Lana and Love od sada dostupan i u središtu Zagreba

Odabir pravog nakita najvažniji je korak u smjeru željenog izgleda. Znaju to sve ljubiteljice modnih trendova, ali i poklonice vječne klasike, za koje se u Zagrebu prije nekoliko dana otvorilo novo it mjesto.

U šarmantnoj Maloj ulici na kućnom broju 1 smjestio se dućančić nakita Lana and Love, brenda koji već godinu i pol dana osvaja srca profinjenom izradom i vrhunskim materijalima, od plemenitih metala do riječnih bisera, poludragog kamenja i cirkona. Ovaj ručno rađeni nakit inspiriran ljubavlju bit će idealan poklon za sve koje volite ovih blagdana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by lanaandlove ? (@lana.and.love) on

Novu kolekciju nakita među prvima su pogledale brojne zaljubljenice brenda Lana & Love poput: Tamara Garbajs, Nataša Janjić, Iva Radić, Antonija Stupar Jurkin, Borna Kotromanić, Olja Vori, Marijana Mikulić i brojni drugi.

„Od prvog dana ovom poslu pristupamo s puno ljubavi i nastojimo za svaki pojedinačni komad ispričati neku posebnu, drugačiju priču, jer je i svatko od nas poseban i jedinstven. Upravo iz tog razloga nismo ciljali na neku posebnu kategoriju kupaca nego smo nakit namijenili kako mladim, tako i ozbiljnijim ženama te njihovim različitim životnim stilovima. Da ne bismo zanemarili jači spol predstavili smo i muške narukvice, a uskoro će se u ponudi naći i tradicionalni hrvatski nakit u modernijoj izvedbi“ – najavljuje dizajnerica Lana Klipa, ujedno i osnivačica brenda Lana and Love.

Nakit je dostupan i preko Facebook stranice, Instagram profila lana.and.love te web shop na stranici https://lanaandlove.hr/.

CelebuzzEventiOmiljeni domaći brend minimalističkog nakita Lana and Love od sada dostupan i...

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram