Britanski modni div ASOS ima odličnu vijest za svoje kupce u Hrvatskoj!

Ako vrijeme provodite na jednom od najpopularnijih web shopova koji je poznat po pristupačnim cijenama i ogromnoj ponudi odjeće u svim veličinama, ovo je vijest koja će vas zanimati!

Britanski webshop ASOS već godinama slovi kao jedno od najboljih virtualnih modnih odredišta za obnavljanje garderobe. Osim što gotovo svakodnevno obnavlja zalihe i uvodi novitete, ASOS je poznat po aktualnom praćenju trendova, ali to nisu jedini razlozi zbog kojih je ovaj lanac na dobrom glasu. Iako je u većini high street trgovina teško govoriti o raznolikosti veličina, to nije slučaj s ASOS-om koji ima tri glavne linije odjeće – Petite, Curve i Plus Size te Tall. Sve to po pristupačnim cijenama, obiljem izbora i jednostavnim sustavom vraćanja ako vam nešto ne odgovara razlozi su što sve više i više ljudi izbjegava gužve i kaos u fizičkim prodavaonicama i odlučuje se za naručivanje iz udobnosti svog doma.

Kao da to nije dovoljno, na ovoj adresi pronaći ćete i ponudu velikog broja poznatih brendova od kojih su nam neki dostupni za online naručivanje samo preko ASOS-a. Ne treba zanemariti ni njihovu ponudu dekorativne i preparativne kozmetike gdje ćete naići na pregršt odličnih brendova poput.

ASOS od osnivanja studentima daje posebne pogodnosti koje su nam do sada bile nedostupne na području Hrvatske, međutim, to se sada mijenja jer je ova globalna modna destinacija omogućila svim studentima iz Hrvatske ostvarivanje njihovog standardnog studentskog popusta.

Posredstvom Kolegio.hr platforme za online verifikaciju studentskog statusa i distribuciju studentskih kupona ASOS je omogućio svim hrvatskim studentima popust od 10% i razveselio sve obožavatelje ovog web shopa.

Ova vijest lako bi vas mogla potaknuti na kupovinu pa smo upravo zbog toga iz bogate ponude ASOS-a pozornost obratili na ženske svečane haljine u kojima možete zasjati za neku posebnu prigodu.

£58.58
£75.22
£38.33
£75.22
£45.56
£45.56
£45.56
£75.22
£55.69
£35.44

 

ModaModa vijestiBritanski modni div ASOS ima odličnu vijest za svoje kupce u Hrvatskoj!

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram