Stigla je NAKED Reloaded – sasvim nova dimenzija NEUTRALNIH tonova

Prva paleta sjenila Naked iz Urban Decayja postala je pravi hit. Sada nam predstavljaju Naked Reloaded Eyeshadow Palette s 12 novih, potpuno redefiniranih neutralnih nijansi.

Riječi ‘dosadan’ ili ‘osnovan’ jednostavno ne idu uz nju. Donosi raspon od svilenkastih mat nijansi preko glatkih satenastih tonova do svjetlucavih mikročestica i razigranih šljokica. Zahvaljujući ovoj paleti, više nećete imati dvojbi oko odgovora na pitanje „Koja biste sjenila ponijeli na pusti otok?”.

Uvidjevši da se omiljena sjenila koja koristimo na svakodnevnoj osnovi vrlo brzo potroše, u novoj paleti Urban Decay odlučio je ponuditi četiri veća sjenila ključna za kombiniranje: Bribe, mat nijansu slonovače, Barely Baked, meku metalik zlatnu nijansu, Boundaries, toplu nijansu terakote, te Blur, nježnu mat nude nijansu.

Budući da je postojanost makeupa vrlo važan čimbenik, nevjerojatna formula svakoj nijansi daje baršunastu teksturu, raskošnu boju i savršeno stapanje. Kistić je namjerno izostavljen iz palete kako biste sami odabrali onaj koji vam najviše odgovara.

Univerzalna sjenila iz palete Naked Reloaded stoje dobro baš svima, bez obzira na dob, ton kože i spol. Od minimalističkog do dramatičnog izgleda, kombinacije su beskrajne. Vrškom prsta nanesite metalik brončanu nijansu Distilled za postizanje optimalne pokrivenosti i prozračnog efekta. Za topliji izgled iskombinirajte vedru nijansu breskve Retro s ružičasto zlatnom svjetlucavom nijansom Angel Fire. Za smoky look istaknite liniju trepavica nijansom End Game u prelijevajućem čokoladnom tonu, jednako savršenom za precizno nanošenje i za zamagljen efekt.

Preporučena cijena palete NAKED Reloaded je 349,00 hrk i dostupna je od 4. ožujka u Müller parfumerijama na Trgu bana Josipa Jelačića i Areni Centar Zagreb.

BeautyBeauty vijestiStigla je NAKED Reloaded - sasvim nova dimenzija NEUTRALNIH tonova

Hrvatski brend Moel zabljesnuo u britanskom izdanju Voguea

Autori u ovom najpoznatijem svjetskom magazinu navode kako Moelovi proizvodi utjelovljuju pojam rafiniranosti i elegantnog življenja, ali su i puno vise od toga jer...

Zadarska tržnica dobila je prvi gradski vinski vrt! Evo što je u ponudi

Tržnice su mjesta živosti, strujanja energije grada, kupovine, smišljanja recepta i druženja, a postoji nešto posebno šarmantno u istraživanju onih lokalnih, diljem svijeta, ali...

eNVy room slavi 20 godina! Što je obilježilo njihovo modno putovanje?

Na isti taj datum, samo dva desetljeća kasnije, Nikica Ivančević i Vjeko Franetović će u Rimac Campusu održati eNVy room reviju powered by 1664...

Zelene slavonska oaza: Park šuma Jankovac zove vas u posjet

Hrvatska se zazelenila, a prolistala drveće, svježa trava i visoke proljetne temperature zovu nas da svaki slobodan trenutak provodimo u prirodi. Osim očitih opcija,...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram