KIT KAT lansirao dva nova okusa na našem tržištu! Birate li slanu karamelu ili lješnjak?

Nestlé je lansirao dva nova proizvoda iz asortimana KIT KAT, jednog od svojih najuspješnijih globalnih brendova. KIT KAT Senses Slana karamela i KIT KAT Senses Lješnjak odlikuju se pomno odabranim sastojcima, ukusnom čokoladom, hrskavim vafelom i raskošnim kremastim punjenjem te će zasigurno razveseliti mnoge čokoljupce.

KIT KAT Senses Slana karamela posebna je jer sadrži zrnca soli, dok KIT KAT Senses Lješnjak sadrži punjenje s prženim komadićima lješnjaka. No, bez obzira koji okus odabrali, novi proizvodi idealan su slatki dodatak u svakoj prilici – za poklon nekom posebnom, druženje s prijateljima i obitelji ili jednostavno uživanje u slatkom desertu nakon ručka.

“U osam desetljeća postojanja KIT KAT je prešao dugi put i s vremenom osvojio srca i nepca potrošača u više od 80 zemalja svijeta. S novim KIT KAT Senses proizvodima Nestlé po prvi puta s brendom KIT KAT ulazi u segment pralina, s pakiranjem idealnim za darivanje. Nadamo se da će novi okusi oduševiti stare i osvojiti nove generacije poklonika čokolade.” – izjavila je Irena Kurtanjek, voditeljica korporativnih komunikacija tvrtke Nestlé.

Novi KIT KAT Senses okusi dolaze u pakiranju 200g kutijica (20x10g). Na policama svih boljih trgovina diljem Hrvatske mogu se pronaći od svibnja.

GastroJolie apetiteKIT KAT lansirao dva nova okusa na našem tržištu! Birate li slanu...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram