Prefina grickalica u par minuta – jeste li znali da se rižin papir može samostalno pržiti?

Vjerujte nam, ovu grickalicu morate probati!

Rižin papir koji lako možete nabaviti u bolje opremljenim supermarketima te u specijaliziranim trgovinama zdrave prehrane najčešće se koristi za pripremu ukusnih proljetnih rolica. Kako ne sadrži gluten, čest je izbor svih onih koji imaju probleme s osjetljivim želucem, a budući da uz to nudi i cijeli niz načina kako ih brzo možete puniti svježim ili termički obrađenim povrćem, logično je da ih mnogi uvrštavaju u svoj jelovnik.

Osim rolica koje ćete jesti uz omiljene umake, rižin papir se može pripremiti i na neke nove načine, a jedan poprilično zanimljiv pronašli smo na TikToku. Naime, ako ste obožavatelji grickalica za koje je potrebno samo par minuta i u kojima je zvijezda samo jedna namirnica, trk po rižin papir.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naicon ở nhà。 (@naiconvlog) on

Papir prije prženja narežite škaricama u željeni oblik, ubacite ga u vrelo (!) ulje i čim se napuše (za nekoliko sekundi) prebacite na papirnati ubrus. Začinite bilo kojim začinima koje obožavate i slobodno se igrajte raznim kombinacijama u koje ćete uključiti i svoje omiljene umake! Kako to otprilike izgleda, pogledajte u videu:

@imhannahchodiy quarantine chips! season it how u like and enjoy ur new snack! ❤️ ##covid19 ##fyp ##korean ##asian ##cooking ##quarantine ##recipe ##keepingbusy♬ Cha Cha – Freddie Dredd

GastroReceptiPrefina grickalica u par minuta - jeste li znali da se rižin...

„Kućna“ verzija brow lifta po prvi puta dostupna je i u Hrvatskoj

Beauty inovacije iz dana u dan, preplavljuju društvene mreže, a itekako je teško, ako ste prava beauty entuzijastica, ne zajahati na isti taj val....

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram