Nakon uspješnog singla, Nika Turković u suradnji s brendom FCKBL izbacila odličan merch

Predstavljamo vam t-shirt s divnim sestrama Nikom i Kiarom Turković u glavnim ulogama.

Pred desetak dana, srušila je Internet svojim novim singlom i upečatljivim spotom – Nika Turković i dalje je u trendingu Youtubea te polako ali sigurno osvaja i radijske etere sa svojom pjesmom Gledaj me.

Nika nam je prenijela svoje dojmove: “Publika prekrasno reagira na pjesmu, spot i poruku koju sam htjela prenijeti. Ponosna sam na svoj tim, ostvaruju mi se svi snovi i uživam što ova priča nosi još lijepih suradnji. Spletom okolnosti prijateljica Ana Žurić napravila je prvi primjerak izvezenih riječi na bijeloj majici. U tom trenutku, moja Ana Badurina, s kojom kreativno razvijam i stvaram cijelu svoju priču, odmah je primjetila kako smo se nesvjesno vezale na FCKBL, brend Ines Šehu. Doslovce je te sekunde nazvala Ines, i samo se dogodilo. Odlučile smo da Gledaj me treba svoj nastavak, svoj simbol i nešto opipljivo. Za naše cure, žene i djevojčice.”

Ines Šehu, vlasnica brenda FCKBL (Foto: Joanna Paciorek)

Ines Šehu, grafička je dizajnerica, kreativka te vlasnica modnog brenda FCKBL. Ines nam je ispričala da je sve počelo s njezinom majkom: “Ručni vez joj je hobi već dugo godina, a meni je postao inspiracija za poslovnu priču. Posavjetovala sam se s mamom oko ideje da obične, bijele majice postanu efektan odjevni predmet s izvezenim linijskim motivima žena.  Mama  je izvezla prva dva dizajna na majice (jer ja tada još nisam znala vesti) i  imala sam proizvod za svoju priču. Tako su se polako počele slagati stvari, smišljanje imena, u kojem smjeru želim ići, kakvu poruku želim poslati kupcima. Kako je žena glavni lik cijelog brenda, tako je i glavna inspiracija za svaki novi dizajn, odjevni predmet. Vez je dugotrajnija i kvalitetnija varijanta od klasičnog printa, što mislim da odjevnom predmetu daje osjećaj dugoročnosti i činjenicu da je nešto ipak nastalo u nečijim rukama.

Ova godina je puna iznenađenja i izazova. Jedno meni najdraže iznenađenje, ali i izazov dogodio se prije par dana. Nakon što me je kontaktirala Ana Badurina producentica produkcije-Sestrice i kreativni suradnik/menadžer pjevačice Nike Turković u vezi collab mercha. Naravno niti sekunde nisam dvojila oko odluke, s oduševljenjem i dozom nevjerojatnosti sam pristala na suradnju. Ideja je bila kroz FCKBL kao brend  predstaviti Nikinu novu pjesmu Gledaj me. Pjesma prenosi jaku poruku ženama, koliko smo sve iste, a opet različite te tako posebne, jake i pune ljubavi prema sebi. Sve se savršeno poklopilo jer FCKBL je brand koji na minimalistički način prikazuje ženu koja je istodobno buntovna i otmjena, ogoljena i privlačna te brend tako šalje poruku kako svaka žena ima svoj faktor x. Merch će biti predstavljen kroz seriju bijelog t-shirta s ručno izvezenim nazivom pjesme. Ana i Nika su prekrasne mlade žene koje su osvježenje na sceni, velika ženska energija i dokaz da kada se žene udruže nastaju predivne stvari zato mi je iznimna čast surađivati s njima.”

Predstavljamo vam t-shirt s divnim sestrama Nikom i Kiarom Turković u glavnim ulogama, a za fotografije je zaslužna fantastična Petra Mikšik. “Gledaj me” t-shirt  je dostupan za kupnju od ponedjeljka 6. srpnja, a dolazi u dvije varijante Regular i Crop Top u bijeloj boji.

ModaModa vijestiNakon uspješnog singla, Nika Turković u suradnji s brendom FCKBL izbacila odličan...

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram